Član
CHALLENGER je napisao(la):Dobar je, samo steta sto nije sa malo boljom opremom. Kakva su tvoja iskustva sa ovim autom, imas li problema nekih?
Preporucujem ti stranicu c4owners.org tu imas sve moguce o ovom autu.
A felge jedino u citroenu ovlastenom prodavcu na ciglanama, cini mi se da su oko 200 KM/kom, a model je 16" Radicale. Stavi mu 17" Resolfen (pogledaj na mom C4 u garazi) i nazad krovni spojler od VTS-a i drugi auto...
I nije jedini na forumu, odavno ima moj doduse limuzina...
Sto se tice opreme uvijek moze biti bolje,al ja sam zadovoljan i sa ovom,ima par stvari koje nikad ne koristim,recimo tempomat....:icon_rolleyes:,hvala bogu nemam nikakvih problema sa autom,mjenjanje ulja redovno,filtere,nedavno uradio veliki servis itd..nema FAP filter pa tako ne moram misliti na skupi servis.Sto se tice felgi,isao u ABC 1968 i cijena po komadu ovih 16 incha je 350KM,tako da otpadaju(nove),ici cemo na opciju polovnih ili nekih novih tipa RC,Brock itd
ZELA GTI je napisao(la):Oprema je sasvim dovoljna,ništa ti više ne treba za lagodnu vožnjuReci mi jeli se teško bilo naviknuti na njegov "mahniti" volan?
Ma prijatelju nikakvih problema sa volanom nisam imao kad sam prvi put sjeo u auto,jednostavno zaboravis na to da je sredisnji dio fixiran, a obruc se vrti...dosta raje kaze da bi imali problema pri vozji,ali kad su tamo nekakvi strucnjaci to pravili zasto ja da sad pametujem,mogli su ovako ili onako,u svakom slucaju prezadovoljan ...Inace ovo je moj drugi Citroen,imao prije Xantiu 1.8 16V koju sam vozio dvije godine,bez problema ...