Golf u kucu nece. A za razliku u cijeni golfa i megana mislim ako se pođe jebat taman se moze nova elektronika kupit i opet osta para.
Ja nisam pristalica konkretno jedne marke. Iz oprobanih auta opet bi se vratio kasnije nekada na volva, eventualno novije za manje novca citroen C5. Imao sam švabu u kuci,imao francuza renoa,japanca,svedjana. I dalje imam jednog japanca terenca, bmw svabu, passata svabu i evo kupio sam sad sebi pezoa. Tako da ubjeđivanje na golfa u mene ne prolazi niti ce. Bmw odrzavan u ovlastenom i sve pa nas bacio na glavu kolko ni francuz ne bi.
Novijeg ovog C4 sam i ja vozao cesto,rodica ga ima od kada je izasao,novog kupila,stalno na relaciji Zagreb-Makarska-Mostar,niti jednom nije stao.
Druga rodica sestra joj je kupila isto novog ovog megana ali GT, samo sto je u nje presao samo oko 20-30 000 pa ga je prodala radi odlaska vani.
Tetak,njihov otac putuje na istoj relaciji, kupio novog tourana (famozni TDI), pa je do sada 3 puta radio mjenjac, 2 puta ostao bez kvacila na autoputu, te tonu drugih sitnica.
I u ovog megana oprema je normala, nista posebno sto nema neko drugo auto, osnovno sto je potrebno 85% ljudi nasoj drzavi,lkima,prednji el podizaci i sl.
U nas se bome prodaje cudo ovih francuza, al ja matere mi kad dodem u majstora mora da ga jebes biti bar jedan golf na opravci, a ove francuze i ne vidim toliko