AnDel je napisao(la):ono sto je moc , osim sto ima 678 postova je to sto je gospodjica naja(tra)ktivnija cura na forum....
samo tako nastavi
p.s. nesto nema djavolice ...?
ZELA GTI je napisao(la):Tibore ti si ona vrsta čovjeka koja zadnja ostaje u disku i vozi bljutave cure kući:lol::lol:
CitroenC3p je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):heh imao sam pluriela svijetlo plavog u familiji kad je tek izasao... imali smo ogromnih problema s krovom... ulazila je voda cim je malo veca kisa ili je na praoni oba prednja sica mokra... isli smo bezbroj puta na servis pa su nam na kraju zamjenili cijeli krov u garanciji... tad se malo situacija popravila al palo je pomirenje da je to tako i gotovo...
lijepa boja auta... s tvojim navodom da je narandjasta prava zenska boja se ne slazem nikako... meni niko nije do sad rekao da mi je auto zenski...
ma bas me sekira. najvjerovatnije cu napraviti neq vrstu krova koju cu koristiti zimi :/ ali sam ga stvarno zavoljela
aa boja .. i nie. neutralna je. al s obzirom da su sva auta tamna .. crna plava siva,ova boja vise odg meni kao djevojci, nego te tamne i ta svijetlo plava bi mi pasala.
aa fkt je tvoje auto bas musko kao sto je moje bas zensko i to je to. :icon_biggrin:
asmir sa je napisao(la):sve je to uredu,al djevojka mozda ima momka,a vi svi navalili ko vukovi...
Meni je to najnelogicniji auto ikad napravljen,posebno jer svi forsiraju pricu da je zenski,a kad zelis voziti kabrio moras krov kuci ostaviti i sta ako pocne padati kisa???
To je onaj pluriel sto se voza u sarajevu i u kojem ima viska plavusa :lol:
Usput,jako si spora sa semafora,to ti kazem iz perspektive golfa 2 sa 55 konjica :icon_smile:
bez ljutnje,fina si,al ne ganjam te,za razliku od ovih,jer nemam vremena
asmir sa je napisao(la):sve je to uredu,al djevojka mozda ima momka,a vi svi navalili ko vukovi...
Meni je to najnelogicniji auto ikad napravljen,posebno jer svi forsiraju pricu da je zenski,a kad zelis voziti kabrio moras krov kuci ostaviti i sta ako pocne padati kisa???
Usput,jako si spora sa semafora,to ti kazem iz perspektive golfa 2 sa 55 konjica :icon_smile:
Schumi je napisao(la):Poznajem vlasnicu i super joj je autić, dosta si upadljiva tako da ne trebaš ništa posebno raditi na autu jedino malo za svoju dušu i to je to.. A vi što poludite kad vidite plavušu na forumu, moj savjet je da pokušate sebi naći djevojku u stvarnom životu, možda bude bolje..