CitroenC3p je napisao(la):heej receno mi je da nema citroena kao moj u vasoj garazi pa cu se i ja parkirati
ugl . imam ga dva mjeseca presao 98 000 km. 1.4 benzin. start mu je straaaaasan xD mozda ne vjerujete ali ugl prva krecem na semaforu mada sam malo strasljiva :$
2003 je godiste :/ ja sam treca djevojka koja se uci na njemu .. ulazi mi voda u njeg ii moram stalno nesto mjenjati :S
ali je zato narandzast,bas za curice,sjaji se iii kabrio je i to moze biti kabrio na vise naciina D
volim ga do neba ! hah iii aBd na proljece cu mu staviti iz TSC-a neke lijepe felge ii staviti xenone ii imala sam jos nekih planova , al o tom po tom
eto da ga malo viidite i kako mi pase xD
Gtr_R35 je napisao(la):fin citroen :icon_smile:
nek je sa srecom
znao sam da je neka djevojka cim si stavila <3 :lol:
ZELA GTI je napisao(la):Ovo će biti najpopularnija garaža na forumu:lol::lol:
Kako imamo divne dečke na forumu. Da ovako komentiraju po drugim garažama imali bi po 10 milja postova:lol::lol:
Lijep citroen, šteta pa ti je mokra guza u njemu
p.s. evo sada vidjeh da ti je 20 godina. Ma daaaj
trizex je napisao(la):Ala si se zajebala sto si stavila svoju sliku, neces moci doci do rijeci od ovih forumskih "dzentlmena" predvidjam jedno 100tinjak postova u ovoj temi do sutra uvecer
DLS je napisao(la):farbaj to jaje ..umene taka fasada na kuci ..
DDaarriioo je napisao(la):i citros i dama za 10...
.nOKe je napisao(la):hahah momci saberite se
napali ko vukovi
dobar auto, vidjam ga po gradu, doduse nisam zagledao ko vozi
pripazi to sto ti voda ulazi, nije to bas najbolje za auto..kao ni za tebe kao vozaca koja boravis u njemu
sretno sa autom, i polako sa planovima da ga ne pretjuniras )
MTR je napisao(la):da se i ja prikljucim koloni
fin autic , pravo za zensku populaciju , samo eto kako Zela kaze mokri guzovi :lol::lol::lol:
ako treba kakav servis za to cudoviste tu sam
enesss je napisao(la):pick up,cabrio,coupe ..... tako je mislim glasilo ono kad je samo izasao,uglavnom super auto za cure
TuLe je napisao(la):ne mogu da vjerujem da jedno auto na ovom forumu moze dobiti tolike rijeci hvale, samo se pitam da li je to do auta ili vlasnice
nego back to topic, nek je sretno s citrosom i da sto prije rijesis te "kvarove" na njemu
GOLF TZ je napisao(la):hehe....pravi zenski autic... nastimaj taj krov...probaj napraviti od pleksija hard top ili vidi ima li gdje da se kupi pa da to stavljas zimi....
btw. da je kakav muskarac i ovo auto siguran sam da ne bi bilo ovakvih komentara jer bi ga svi smatrali pederom....
sub3r je napisao(la)::lol:
k'o vukovi
fina konzerva, bas za zensko
btw, tesko onima koje ti ostavljas pri potezanju
RS TURBO je napisao(la):Fin autic :icon_smile: sretno :smajli38: sredi taj krov
Sporting je napisao(la):Bas je vala za dame
dellas je napisao(la):Da nisi bila danas u visegradu? Videh isti ovakav, ista boja isto sve...nisam video vozaca samo.[/align]
DLS je napisao(la):farbaj to jaje ..umene taka fasada na kuci ..