Član
Dakle, trebao bi dosta sitnica da cinkujem, kao na slici... citao sam na netu, to se zove kao toplo cinkovanje... da li to neko radi kod nas i koje su cijene... mislio sam sarafe, neke limove, nosace itd itd da cinkujem pa jel zna neko.. hvala
Primjer:
Pogledajte prilog 40077
neznam suki jer to jos nije rastavljeno ni nista... nego nego nesto sam konto da cinkujem da se ne zezam svaki put sa sarafima i odvrtanjima jer zahrdjaju.. ovo kad bi uradio bilo bi to dugotrajnije.. citao sam negdje da je momak cinkovao sve dijelove sa motora tj. motocikla i bilo je negdje oko 2kg i izaslo ga 4eura... sad jel istina ili nije neznam ali vjerovatno to nije skupo da se uradi jer tu prodje par procesa i na kraju cinkovanje i to je to... zasto pitas?koliko imas toga...u kilogramima???
Rade ti u Srebrenici to dobro nije ni skupo i mi neki silos kad smo radili slali smo im dijelove na cinkanje i što se tiče zaštite to je prava stvar kakvi sprejovi i gluposti, ovo kad se odradi baš je dugovječno isplati ti se u neki kombi to potovariti ako ne može u auto stati i otići tamo
Odeš do Surteca i vidiš,samo sumnjam da će htjeti na malo,ali probaj,ništa te ne košta otići .