Cijenik opel insigna'??

Cijenik opel insigna'??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo malo zanimljivosti,od zapadnih komšija:

U ugodnom ambijentu zagrebačkih Klovićevih dvora, Opel je predstavio svoju novu predvodnicu Insigniu. Od nasljednice Vectre, Opel puno očekuje.

'Od 3. veljače u prodaji je Opel Insignia sa 5 benzinskih motora , te tri turbo dizelaša. Tijekom ljeta stiže turbo dizelaš sa 190 KS . Startna cijena je 169.000 kn što podrazumijeva benzinski motor od 150 KS s punom opremom poput klime i radia, električnih paketa, 6 jastuka, ABS-om i slično', kaže Željko Sredoja iz Opela.

U Opelu zaista pušu, slikovito ćemo se izraziti, neki novi vjetrovi. Inovativan vanjski dizajn kao i atraktivna unutrašnjost ostavljaju dojam kako će Insignia podignuti mnogo prašine.

Član
insignia jos uvijek u igri al tek oko 6-og mijeseca da vidim malo kakvo je stanje sa ovom krizo i recesijom itd itd itd nije mi najpametnije se sada upustat u to a i zavisi od mog faxa dosta.... ukoliko ne zamjenim za pezoa ovo mi je br1 opcija :)

Član
cuj ovog idiota covjek pita za Opela eto ja nisam znao da je Insignia opel,lol si ti retardiran? Znam da je prica bila na opelclub.hr dok je tek bila na premijeri da je oko 19,000 eur pocetni model bez icega zato sam i napisao.. Pike meni je stari kupio vectru kad je tek izasla placena 2004 god bila 50 hiljada,to auto nenormalno gubi na cijeni i rekli smo nikad vise,zato ti je i moja preporuka uzmi nesto sto bolje drzi cijenu jer je to auto neisplativo,ali eto kako hoces

Član
samo da se nadovezem na zadnji posto, ako otvoris google, i malo pogledas sta pricaju ljudi vezano za ekonomsko gledanje tvog problema, auto nije investicija koja se treba tebi vratiti, kupio si auto zato sto ti je potreba i da se vozis u njemu znaci za svoj cejf . Npr. sta mislis kako je onima sto kupe npr. audija A6 i plate ga 100 hiljada a prodaju ga za godinu u pola cijene zar nije da se upucas ili padnes u depresiju :icon_confused:
:icon_exclaim:

Član
ma insigniju planiram vozit minimum 5 godina dok zavrsim fax i zaposlim se i osamostalim e onda ide novi auto ukoliko i tad bude potrebe za time... pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.