Cijenik opel insigna'??

Cijenik opel insigna'??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dali neko od vas ima ili mozze naci/nabaviti cijenik opel insigne nove u svim karoseriskim izvedbama i cijenik dodatne opreme te listu seriske... ajdmo opel team i opelovci morali bi to znati...

Član
sto bi se peglao s time ako vec neko ima... i btw ovako ga mozda i veceras dobijem a ovlasteni moram cekat sutra ili kad se vec smiluju...

Član
hmm kako nije izasao po tz se vec voza jedna bijela kratka na 19kama i top dobro izgleda a cuo sam da starta oko 40 000

@daki- coek je mislio sigurno na ovlastenog dilera.
@pike-naznam drug, ni na sluzbenoj opelovoj stranici nema cjenovnika...A jeste jedna je prodata, dosla i pola dana bila u salonu i coek kupio...

Član
40 hilajda je 1.6 benzinac,bez vrata ,bez klime,bez tockova,sa prozorima na navijanje..

Član
bio, dobio cjenik, vozio probnu voznju, odusevio se... na testu je bio bijeli 2.0 cdti 160 ks sport pack sa opc line opremom, navigacijom, 19 felgama, bixenon tacnije sve osim koze i sibera i kosta 50,500 hiljada.... ja sam napravio predracun sebi sa istom opremom samo bez navi i na 18 felgama i motor 2.0 cdti 130 ks za 46000 i uzet cu ga najvjerovatnije... rok isporuke 2 mj... pozz

Astra je napisao(la):
40 hilajda je 1.6 benzinac,bez vrata ,bez klime,bez tockova,sa prozorima na navijanje..

toooooootalna dezinformacija...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.