rogy je napisao(la):kaze OMV najbolji,......
Molim one koji to kazu da mi odgovore kako je moguce da u baždareni (vojni) kanister od 20 litara na OMV-u naspu 22 litra???
a i cijene su im vece za 1-2 feniga po litru svakog goriva, nego kod ostalih. (govorim o tuzli)
PS: ja sipam na petrolu (jest da je slovensko) i zadovoljan sam. ako naspem na energo petrolu ili INI napravim sebi posla 1-2 sata (dok isperem rezervar)........
JA i prijatelj natocili jednom na petrolu on ima 6cu golfa 2.0 tdi stalo mu auto bilo, nije htio dalje da upali ovi morali doc da vade gorivo, a meni na 1.9 tdi PD motoru bila potrosnja 12,5 l u gradu, van grada 9,5, a vuca ko u 1.0 benzinca tako da ja nikom ne preporuciomerdecesW126 je napisao(la):rogy je napisao(la):kaze OMV najbolji,......
Molim one koji to kazu da mi odgovore kako je moguce da u baždareni (vojni) kanister od 20 litara na OMV-u naspu 22 litra???
a i cijene su im vece za 1-2 feniga po litru svakog goriva, nego kod ostalih. (govorim o tuzli)
PS: ja sipam na petrolu (jest da je slovensko) i zadovoljan sam. ako naspem na energo petrolu ili INI napravim sebi posla 1-2 sata (dok isperem rezervar)........
Astra je napisao(la):JA i prijatelj natocili jednom na petrolu on ima 6cu golfa 2.0 tdi stalo mu auto bilo, nije htio dalje da upali ovi morali doc da vade gorivo, a meni na 1.9 tdi PD motoru bila potrosnja 12,5 l u gradu, van grada 9,5, a vuca ko u 1.0 benzinca tako da ja nikom ne preporuciomerdecesW126 je napisao(la):rogy je napisao(la):kaze OMV najbolji,......