Legend
ja kazem ovdje zato sto znam sa sigurnoscu sta je i kako je, jesmo balkanci al nismo vanzemaljci tako je to sve u "5 deka" ..nije to noke samo na nasim prostorima da je auto statusni simbol vec svugdje u svijetu
ja kazem ovdje zato sto znam sa sigurnoscu sta je i kako je, jesmo balkanci al nismo vanzemaljci tako je to sve u "5 deka" ..nije to noke samo na nasim prostorima da je auto statusni simbol vec svugdje u svijetu
Kakve veze ima to sto on vozi auto od 10-20-50-500 hiljada sa njegovim znanjem, brzinski sam pregledao video, nije liku jasno kako auto ima 4.2 litra a stane 85 litara gorivaa da ovaj momak ne zna nista o autima je smjesno, neko ko je dovoljno pametan da sa 23 uzme auto od 50 k funti, nije toliko glup da mu valjas neku bosansku pricu, iako tamo kod njih i ne moras biti pametan i mehanicar jer njihov mentalitet nije kao nas "da te zajebe"
kupio sam auto koje sebi mogu priustit i koje mogu odrzavat@edoze u skoro svakom drugom videu svom naglasi kako nezna nista o kolima, i da ga je sramota, i to naglasava od prvog dana. Lik je prije R8 Audia vozio opel astru G. Sa 21 godinu je sam zaradio za R8. Koja ti kola vozis i ko ti ih je kupio Polovan R8 2008 godiste kosta 100.000 KM, wrap kosta 5.000 KM, felge su 9.000 KM itd, mjesecno trosi gotov 2000 KM za gorivo... koliko ti sipas u svog kadeta ? jbte koji ste kauboji po ovom forumu, nista vam nije sveto i nista vas vise nezadovoljava, a kad krenete napolje odvaja se 5 za cigare petak za goriva i dvije KM za kafe, a na forumu sve sami Rici Ric-ovi lame..