IGY Član 11.05.2008 #2 obrati se Feletu sve novo i par dana ti je dostava evo ti i broj na PM sam ti poslao
Fele Putovanja.ba Administrator 12.05.2008 #6 OK imas li sliku ili nesto da mi pokazes sta bi zelio, pa da vidim da li imam to da ti ponudim.
Remblender Član 12.05.2008 #7 @FELE Imas li sta za Opel Corsu B (takodje mi trebaju prednji i zadnji branik, stana i nastavak za gepek - nesto ko spojler) nesto u ovom fazonu... ili sta vec imas i koliko bi to bilo (super bi bilo da imas kakav katalog ili slicno)
@FELE Imas li sta za Opel Corsu B (takodje mi trebaju prednji i zadnji branik, stana i nastavak za gepek - nesto ko spojler) nesto u ovom fazonu... ili sta vec imas i koliko bi to bilo (super bi bilo da imas kakav katalog ili slicno)
Fele Putovanja.ba Administrator 12.05.2008 #8 Bit ce uskoro stranica online, pogledam sta ima za Corsu pa ti javim
Z Zuka_GT Član 12.05.2008 #9 Fele je napisao(la): Bit ce uskoro stranica online, pogledam sta ima za Corsu pa ti javim Kliknite za proširenje... Hvala bogu da ima jedna stranica sa online ponudom i cijenom....Pozuri Fele
Fele je napisao(la): Bit ce uskoro stranica online, pogledam sta ima za Corsu pa ti javim Kliknite za proširenje... Hvala bogu da ima jedna stranica sa online ponudom i cijenom....Pozuri Fele