očito da je Chris naklonjen više prema BMW-u u dosta stvari, npr kada govori o unutrašnjosti, jbg ispade audi gori od lade nive jbt a po meni je to jedna od najkvalitetnijih unutrašnjsti, a vanjštinu nije uopšte ni komentarisao, jer kakav komentar može normalan čovjek dati za prednji kraj ovog bmw-a nego katastrofalno...
što se tiče vožnje audi će poderati bmw-a u svakom segmentu u normalnim uslovima van staze (gdje će i provoditi 99% svog vijeka)
drag race (kod nas popularan od jednog semafora do drugog) audi će ga sigurno uzeti jer ova trka koju smo vidjeli je na 2 milje, a to van staze imate jedino na autoputu, a nije ni spomenuo koliko je bmw lakši...
bilo kakva otvorena vijugava cesta, sa prosječno dobrim ili čak odličnim vozačima audi će opet biti brži, jer bez obzira na understeer (koji će vam se desiti samo kad baš baš pretjerate) audi je brži čak i na stazi gdje je asfalt idealno hrapav i ravan što ide u korist bmw-a, a da ne govorimo o našim cestama, glatkom i grbavom asfaltu gdje će se quattro sigurno bolje pokazati...
po meni audi daleko ispred ovog bmw-a, da je u pitanju bmw 1M coupe to je druga stvar ali ovu "cipelu" od auta ja stvarno ne bih mogao gledati