bosko je napisao(la):pa u tom i jest problem u rekla kazala, ako ne znas nesto nemoj ni pricat o tome, pogotovo davat pogresne savjete, i normalno da ga treba napast za takvu glupost.
cnic_gsi je napisao(la):Ali jos ga nema nitko toliko dugo na svom autu da nam moze podrobnije reci!
SM chip tuning je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):Ali jos ga nema nitko toliko dugo na svom autu da nam moze podrobnije reci!
he he he
Kad je bila '98 godina kad smo prvi auto uradili
Mnogo ljudi sa foruma ima koji su presli kilometara i kilometara,nisi dobro informisan
cenga je napisao(la):znam da se kasno ukljucujem u temu, ali pusti ti nadrichipove neke... imas novo auto, imas interauto u tuzli kod kojeg dobijes chip , a ostaje ti garancija ista je stvar sa Brckogas .... ne govorim nista protiv SM chip tuninga, ali brate novo je auto novo... odi u ovlasteni servis (a mozda ti cak bude i jeftinije)
nodiash je napisao(la):cenga je napisao(la):znam da se kasno ukljucujem u temu, ali pusti ti nadrichipove neke... imas novo auto, imas interauto u tuzli kod kojeg dobijes chip , a ostaje ti garancija ista je stvar sa Brckogas .... ne govorim nista protiv SM chip tuninga, ali brate novo je auto novo... odi u ovlasteni servis (a mozda ti cak bude i jeftinije)
alo bolan kakav chip u inter autu i ovlastenom servisu nemoj valjat gluposti majke ti...
Deyo je napisao(la):nodiash je napisao(la):cenga je napisao(la):znam da se kasno ukljucujem u temu, ali pusti ti nadrichipove neke... imas novo auto, imas interauto u tuzli kod kojeg dobijes chip , a ostaje ti garancija ista je stvar sa Brckogas .... ne govorim nista protiv SM chip tuninga, ali brate novo je auto novo... odi u ovlasteni servis (a mozda ti cak bude i jeftinije)
alo bolan kakav chip u inter autu i ovlastenom servisu nemoj valjat gluposti majke ti...
Ima, nodi, ali ja sam se uvjerio da je k* i da košta ~ 700KM... garancija 0 bodova...