portorico Član 23.02.2010 #1 Evo jos jedan moj rado dugo vremena puno truda i zadovoljan sam pravo Original: Chop: evo i bez neonke ja da imam vaki ja bi je uguro unutra pa kud puklo da puklo hehehehe:lol:
Evo jos jedan moj rado dugo vremena puno truda i zadovoljan sam pravo Original: Chop: evo i bez neonke ja da imam vaki ja bi je uguro unutra pa kud puklo da puklo hehehehe:lol:
ArminM Član 23.02.2010 #2 dobar dobar,samo mi se ne svidja sto je pola prednje maske crveno,ostalo ok
portorico Član 23.02.2010 #3 ArminM je napisao(la): dobar dobar,samo mi se ne svidja sto je pola prednje maske crveno,ostalo ok Kliknite za proširenje... nije crvena armine to je neonka iza mrezice hehehe
ArminM je napisao(la): dobar dobar,samo mi se ne svidja sto je pola prednje maske crveno,ostalo ok Kliknite za proširenje... nije crvena armine to je neonka iza mrezice hehehe
ArminM Član 23.02.2010 #4 dobro nisam ovako mogao da skuzim,ali svejedno mi se to ne svidja,ostalo je mjera
portorico Član 24.02.2010 #6 DJ_M4rko je napisao(la): Lijepo si ti to sredio Kliknite za proširenje... hvala
ArminM Član 24.02.2010 #10 kolega trebo si to davno,znam da ti je bilo mrsko da radis upload slike,ali ubaci sliku kakva treba da bude,makni neonkicu i sve ce biti super
kolega trebo si to davno,znam da ti je bilo mrsko da radis upload slike,ali ubaci sliku kakva treba da bude,makni neonkicu i sve ce biti super