POTROŠNJA 12 - 14 litara. amer je napravio heavy duty diesel, i ekonomični motor za rad. virujte mi, ne lažem, ja također nisam virovao, al mi je par rugih ljudi prije kupnje potvrdilo pa sam si ja ispunio djetinski san. a htio sam si kupit neki kombi za posao. mercedes il iveco. sva sriča nisam. meni triba vučno vozilo
Auto je 82 god. uvezen 93 iz californije.
proša u hrvatskoj 3-4 ruke.
generalka prije 4 godine jer je blok zaledio, no antifriz
djelova ima, po naruđbi i nisu extra skupi al sva sriča se dosta toga može sam popravit ->>> stari dobar autic.
ja ga uvik vozim na zadnji pogon. ima 4x4 al ga nisam nikad koristio. ima i blokade. prednje na kotačima, zadnja priko reduktora
vitlo sam nabavio hydraulično pa ču vit kako ču ga ugradit.
na proliče bi ga volio malo proširit sa izbacivačima. nekih 3 - 3,5 cm po kotaču. dizat ga neču više trenutno. sprida sam ga digao za 5cm zada ima pojačane federe
gume sam nove kupio, 300€ komad
auto se lipo vozi kad se navikneš. moš i lipo divljat i vozat se po svakom terenu
jedino einšlag je malen, na to triba naviknut, a kod mene na moru uske ulice i liti gužva. p a onda najviše vozim motor il skuter. il malo auto
moš i spavat u njemu
lipo je i razbijat druga auta.
jednom sam rampu n amjerno srušio
il gurat neke stvari i,čupat, šlajfati. cura mi neda da ga prodam
pijan ga nemožeš vozit, pre komplicirano.
pozdrav iz Biograda na moru. >>> pogledajte moj drugi auto http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=14964 :icon_smile::icon_twisted:
Auto je 82 god. uvezen 93 iz californije.
proša u hrvatskoj 3-4 ruke.
generalka prije 4 godine jer je blok zaledio, no antifriz
djelova ima, po naruđbi i nisu extra skupi al sva sriča se dosta toga može sam popravit ->>> stari dobar autic.
ja ga uvik vozim na zadnji pogon. ima 4x4 al ga nisam nikad koristio. ima i blokade. prednje na kotačima, zadnja priko reduktora
vitlo sam nabavio hydraulično pa ču vit kako ču ga ugradit.
na proliče bi ga volio malo proširit sa izbacivačima. nekih 3 - 3,5 cm po kotaču. dizat ga neču više trenutno. sprida sam ga digao za 5cm zada ima pojačane federe
gume sam nove kupio, 300€ komad
auto se lipo vozi kad se navikneš. moš i lipo divljat i vozat se po svakom terenu
jedino einšlag je malen, na to triba naviknut, a kod mene na moru uske ulice i liti gužva. p a onda najviše vozim motor il skuter. il malo auto
moš i spavat u njemu
lipo je i razbijat druga auta.
jednom sam rampu n amjerno srušio
il gurat neke stvari i,čupat, šlajfati. cura mi neda da ga prodam
pijan ga nemožeš vozit, pre komplicirano.
pozdrav iz Biograda na moru. >>> pogledajte moj drugi auto http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=14964 :icon_smile::icon_twisted: