Član
edoze je napisao(la):sta ce dijete s 13 godina na facebooku:icon_question:
trazi pice :lol:
edoze je napisao(la):sta ce dijete s 13 godina na facebooku:icon_question:
gaga je napisao(la):edoze je napisao(la):sta ce dijete s 13 godina na facebooku:icon_question:
edoze je napisao(la):gaga je napisao(la):edoze je napisao(la):sta ce dijete s 13 godina na facebooku:icon_question:
napredna ova djeca danas,sta li jedu:lol:
eddo je napisao(la):neznam vala ja se tam regovo i odmah trazio zatvaranje accounta jer mi duga veza i facebook neidu zajedno al nikako .... to je moje misljenje ....
djavolica je napisao(la):Pa ko koga tjera da šalje takve slike nekom sa neta samo koga nije nikad uživo vidio itd...nije niko nikog pod prisilom natjerao na to pa tako tome slično se i dešava sa djecom koja ne razmišljaju dovoljno...Dok recimo odraslim ljudima služi za komuniciranje sa ljudima koji su možda negdje daleko, sa ljudima koje dugo nisu vidjeli i tom slično...a ima i dovoljno zanimljivog sadržaja pa tako da nije dosadno na stranici
4g63t je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa ko koga tjera da šalje takve slike nekom sa neta samo koga nije nikad uživo vidio itd...nije niko nikog pod prisilom natjerao na to pa tako tome slično se i dešava sa djecom koja ne razmišljaju dovoljno...Dok recimo odraslim ljudima služi za komuniciranje sa ljudima koji su možda negdje daleko, sa ljudima koje dugo nisu vidjeli i tom slično...a ima i dovoljno zanimljivog sadržaja pa tako da nije dosadno na stranici
Žalosno je to što takove stvari rade i oni stariji od 13...
A za komunikaciju može služiti i more drugih provajdera preko kojih se može kontaktirati te koji su daleko, koje niste dugo vidjeli.
ovo je jedan slučaj a koliko ih još ima koji nisu prijavljeni i sankcionirani.
:icon_rolleyes:
djavolica je napisao(la):Da, ima i starije djece (po razmišljanju)
Pa u svakom slučaju bolji je facebook nego razne danas druge stranice koje služe za valjanje gluposti, a facebook kao primjer jer je moguće naći ljude po imenu i prezimenu a ne nekim glupim nickovima gdje se ne zna ko je ko kao na većini stranica i za razliku od ostalih barem ima taj vid sigurnosti da ti ne može svako vidjeti profil već samo oni koji imaš u prijateljima.To je svakako pozitivna strana facebooka u odnosu na ostale
djavolica je napisao(la):Pa da, meni je to definitivno najveći plus kod njih jer većina stranica taj vid privatnosti nema,a i to da se stavlja ime i prezime jer ipak mi je to nešto malo ozbiljnije nego izmišljanje raznih nickova itd, al i to je opet korisno za neke druge stranice