cd player sam prebacuje s cd na radio stanice

cd player sam prebacuje s cd na radio stanice

Član
Govno zna nekad da prebaci samo s cd na radio stanicu, pise nesto traffic na displeyu i onda prebaci ili nekad na rupu kad naletim prebaci. Najgore kad sam iz semizovca krenuo prema tuzli ni rupa ni kod k .. on uzme da prebacuje i tako 2h sluso turbinu :icon_mad:
pomagajte

neki lijevi cd player nez tacno

Član
Drugu je nedavno slican problem,samo njemu je sa USBa prebacivao na radio.

Rijesio je tako sto je nasao u podesavanjima neku opciju ,kao da ponavlja sve pjesme ,kao nesto repeat ALL i dok nije to podesio ,kada mu dodje do posljednje pjesme na USBu,prebaci na radio.

Član
ukjucene ti one dvije opcije da ih ***** nemRem se sjetiti...

nesto TC i jos nekikuracplac

Član
uključen ti info trafic, News i ona sranja, kod nas je to opet podnosljivo,da li odes u njemacku il neku drugu drzavu,stalno ti baca na radio stanicu ko fol ima neka vijest pa da je cujes :icon_biggrin:

Član
:lol::lol: bar da je vijest, kad prebaci pjeva narodnjak na stanici

Hvala vam puno sutra cu procackati po opcijama

Član
BMW 316i 90god je napisao(la):
go*no zna nekad da prebaci samo s cd na radio stanicu, pise nesto traffic na displeyu i onda prebaci ili nekad na rupu kad naletim prebaci. Najgore kad sam iz semizovca krenuo prema tuzli ni rupa ni kod k .. on uzme da prebacuje i tako 2h sluso turbinu :icon_mad:
pomagajte

neki lijevi cd player nez tacno
To traffic ti je ukljucena opcija i trebas je iskljuciti,radio stanice(trebale bi tako u normalnom svijetu) salju odredjeni signal prije vijesti iz prometa tako da dok putujes primas obavjesti o stanju na cestama medjutim ovi nasi debili ga odasilju neprestano zato da moras slusati njihovu stanicu :lol:

Član
60_-140781692.jpg

Ovaj cd player je u pitanju, iskljucio sam AF i TA pa cemo vidjeti

Član
ja imam slican problem, na radiu u PUG-u 407 onaj originalni sto imam u njemu mi prebacuje sa radia na CD(ja stalno slusam radio,i CD nema u radiu)
ima li tu pomoci? imam osjecaj da prebaci kad god malo slabi signal uhvati, ili tako nekako :icon_question:

Član
bikeralex je napisao(la):
ja imam slican problem, na radiu u PUG-u 407 onaj originalni sto imam u njemu mi prebacuje sa radia na CD(ja stalno slusam radio,i CD nema u radiu)
ima li tu pomoci? imam osjecaj da prebaci kad god malo slabi signal uhvati, ili tako nekako :icon_question:

Obratno. :lol: Samo ukljuci trafic da opet prebaci na radio. :lol:

Član
Ja opet imam treci problem sta god da slusam zna mi prebacit na BN ja nzm koliko oni imaju jak signal al bukvalno prekriva signale svih ostalih radio stanica, isto Dzungla zna cesto preuzet frekvenciju...Doduse ja samo derem domace vecinom narodne pa mi odgovara BN, Dzungla, Kalman i sl stanice mada opet mi je najdrazi Antena radio Jelah i moj komso Petak kad najavljuje reklame :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
Danas isao za gorazde i citavim putem je cd pjevao, znaci uredu je sad
Hvala vam na pomoci, nikad se ne bi sjetio da poiskljucujem te gluposti :lol: