Član
E ovako prijatelji moji imam problem sa svojim lg mp3 playerom.Imam i kenwood player pa evo da zapocnem od njega kad sam koristio kenwood mp3 player nisam imao woofer ni pojacalo al sam imao problem u proljece pa nadalje ne sjecam da mi je se to ikad zimi desavalo a to je kad muziku slusam i pojacam preko 22 player mi se jednostavno restartira i nece da radi na tom volumenu nego nizem i imam osjecaj kao da se pregrijava ili je moguce da mu ne stize dovoljno voltaze a s tim da su bili obicni zvucnici i nisam uspio problem rijesiti.Nakon toga kupio stam woofer od 400rms i pojacalo koje daje ooko 240rms nikakvih problema pojacalo se ne grije gotovo nikako pa posto mi fali snage oprobao sam lg-muziku koja mi daje vecu jacinu zvuka nego kenwood hocu reci bolje se cuje i ja sam prespojio prednja 2 zvucnika i zadnja 2 na dvije prednje linije od muzike a na zadnje dvije da iskoristavaj svoju snagu za pojacalo i woofer.I sad problem je sto mi se nakon sat vremena ova lg-ova muzika pocne jednostavno stekat nece nikako da fino radi stalno zapinje krsti i kad ugasim pojacalo isto al ujutru sjednem ja ponovo za auto muzika fino sve radi dok opet ne doce neko radno vrijeme kad pocne krstiti zapinjati muzika a ne javlja se bas uvijek. Zna li tko sta bi to moglo biti bio bih mu zahvalan ????