technoGeek Član 18.02.2012 #50 Fine curice, a i auta, ambijent je sasvim taman, pase okruzenje za ovakvo fotkanje Ne bi vala ni jednu zenio ako je zmija u dusi, ne treba mi neko da mi zvoca po glavi, bez obzira sto bih i ja zvocao po necemu
Fine curice, a i auta, ambijent je sasvim taman, pase okruzenje za ovakvo fotkanje Ne bi vala ni jednu zenio ako je zmija u dusi, ne treba mi neko da mi zvoca po glavi, bez obzira sto bih i ja zvocao po necemu
__minel__ Član 18.02.2012 #51 crnka ostani tako....a igy koje su ovo felge na fiatu..jesu li na prodaju?
adi187 Član 19.02.2012 #54 Extra fotke modeli takodje vrh neka ima i na nasoj sceni ovako nesto kvalitetno u svakom pogledu A gle imaju i auta neka na slikama :icon_eek::lol:
Extra fotke modeli takodje vrh neka ima i na nasoj sceni ovako nesto kvalitetno u svakom pogledu A gle imaju i auta neka na slikama :icon_eek::lol:
Micky Član 19.02.2012 #56 __minel__ je napisao(la): crnka ostani tako....a igy koje su ovo felge na fiatu..jesu li na prodaju? Kliknite za proširenje... jesu na prodaju ali cu ti sutra javiti cijenu
__minel__ je napisao(la): crnka ostani tako....a igy koje su ovo felge na fiatu..jesu li na prodaju? Kliknite za proširenje... jesu na prodaju ali cu ti sutra javiti cijenu
adams Član 19.02.2012 #57 extra slike , joooj pocet cu i ja fotografijom da se bavim :icon_twisted::icon_twisted:
rinaldo Član 20.02.2012 #59 Extra fotke posebno sa ovim grafitima u pozadini , jedino su se djevojke malo više ufurat u ulogu tj unijeti malo emocije , izgledaju mi odsutno
Extra fotke posebno sa ovim grafitima u pozadini , jedino su se djevojke malo više ufurat u ulogu tj unijeti malo emocije , izgledaju mi odsutno