Schumi je napisao(la):Fino radiš, samo da nisi skup kao neki koji oblaganje folijom naplaćuju kao da su završili fakultet za to..
P.S. Vidio Twinga uživo, hauba dobra ali zelene felge auuut nikako mu ne stoje
mirzzaa je napisao(la):Schumi je napisao(la):Fino radiš, samo da nisi skup kao neki koji oblaganje folijom naplaćuju kao da su završili fakultet za to..
pa fakultetlijo... ovu foliju ne proizvodim ja pa da me dodze kao dzaba nego je i ja kupujem i nesto jos naplatim ruke i bude ta cijena.... tako da ti kupi sebi sprejeve i farbaj plastike a pusti druge da rade to od carbona
trizex je napisao(la):mirzzaa je napisao(la):Schumi je napisao(la):Fino radiš, samo da nisi skup kao neki koji oblaganje folijom naplaćuju kao da su završili fakultet za to..
pa fakultetlijo... ovu foliju ne proizvodim ja pa da me dodze kao dzaba nego je i ja kupujem i nesto jos naplatim ruke i bude ta cijena.... tako da ti kupi sebi sprejeve i farbaj plastike a pusti druge da rade to od carbona
Mirza, nisi ga razumio, on te pohvalio, a ne kudio
mirzzaa je napisao(la):.nOKe je napisao(la):odlican posao druze !
koja je okvirna cijena, za ovu npr centralnu konzolu sa 1 slike, hoce drug da radi u ibici 2002 god ?
pa hajmo reci 50-ak maraka al eto sve zavisi od velicine konzole i pristupa plastikama
Schumi je napisao(la):Da, ja uopšte ne znam kakve su ti cijene :lol: Ima nekih ljudi koji postavljanje folije naplaćuju kao da je to nuklearna fizika, a ja se nadam da ti nisi taki
.nOKe je napisao(la):mirzzaa je napisao(la):.nOKe je napisao(la):odlican posao druze !
koja je okvirna cijena, za ovu npr centralnu konzolu sa 1 slike, hoce drug da radi u ibici 2002 god ?
pa hajmo reci 50-ak maraka al eto sve zavisi od velicine konzole i pristupa plastikama
ajd mi ostavi neki broj, pa cu mu dat nek te nazove
ArminM je napisao(la):koliko mi se svidja ova u sivoj boji, odlicno to radis, svaka cast