Član
__minel__ je napisao(la):znam na sta mislis,i u mene se ogulilo pa sam ja jos ogulio nozem i oprao nitro razredjivacem...mislimse bas da li carbonom ili da ofarbam...al vjerovatno cu farbat jer sam mislio i instrumentalku i ono gdje je grijanje i oko cd playera u boju auta.....al nije lose ni jedno ni drugo..sve je do ukusa i do kesha...mdeebosna je napisao(la):__minel__ je napisao(la):sto se tice enterijera nesto je bolje oblozit carbonom nego da je sugavo ili obicno...sto kaze og1 to je stvar ukusa....ne treba pretjerivati ni u cemu pa ni u tome...
Pa kod mene u fiat-a rucke bile sugave,vjerovatno znas o cemu pricam guli se ona plastifikacija pa sam presvukao carbonom...ali sada sam skinuo onaj sloj,pripremio i lakiranje :icon_smile:,sada su rucke kao nove i nekako mi ljepse nego dok je carbon bio...
Ja sam tako i uradio,rucke,instrumentalku i oko grijanja...extra izgleda..s tim da sam u silver,nisam htio u boju auta.. vec su mi presvlake i tapacirunzi u boji auta, bilo bi TOO MUCH da sam i to u boji auta.....
strujaze je napisao(la):Ja mislim da je samo kod mene u zenici hauba presvucena u carbon,ako grijesim nek me neko ispravi,radzena je prije nekoliko mjeseci,i sta sad trebam je skinuti....:icon_mad:,vec OUT :icon_rolleyes:
:lol::lol: ja sam u okolini gracanice bio prvi,vise od godine je na haubi i ovi sto se ne razumiju u to,kazu "sto ti je hauba onako sugava,sto je ne lakiras...bas nemas para" :lol::lol::lol::lol: Eh sada kada sam im svima pojasnio sta je Carbon folija,meni nije vise nesto zanimljivo....