Član
Meni je to ono tama ok jer unutra sa njom mozes prekriti neke nedostatke posebno u stariji auta....
bmwscaner je napisao(la):Iskreno taj carbon po vanjskim dijelovima auta meni izgleda tako jadno jeftino da boli glava. Nema veze sa originalnim carbonom ni na izgled ni dodir ni nista.. Tko je vidio i drzao u ruci pravu haubu od carbona znat ce o cemu pricam. To nikakva folija nemoze docarati , a taj car wraping to ce kod nas biti jos vece go*no jer svi kontaju obljepim ga folijom evo ga novo a ispod se vidi svako ostecenje i uvala gore nego pod starim lakom. Znaci za taj potez treba auto biti limarijski savrseno + cijena folije dakle o5 dodjes do cijene kvalitetnog lakiranja. Jedina isplativost je na NOVE aute sa savrsenim limom pa da sacuvas lak za prodaju u buducnosti i slicno..
bmwscaner je napisao(la):@ sarajlic osobno sam gulio 10 nissan micri bile u norveskoj na aerodromima oni mali zuti autici sta usmjeravaju avione. Bili su zuti u foliji a ispot srebrena metalic ja i kolega na 10 auta nismo imali mrve ostecenja osim 3 crknuta fema i sto nisam imao nokte na rukama nikako
Oggy je napisao(la):Meni nikad nece isfurat ono sto mi se svidja dobra sisa, plave oci, golf dvojka, poliran falc, remus, pa donekle i carbon folija...al naravno, nicega previse
adi187 je napisao(la):Oggy ideol
Uvijek ce se to nekome svidjati nekome ne :icon_rolleyes:
Po meni je jos in i nije isfurano a na starim autima dobro dodje za osvjezenje pogotovu ako se pokriju osteceni i dijelovi koji su izblijedili od sunca a i cijena je pala jos tako da je OK
A sto se tice presvlacenja citavog auta to mi je OUT preskupo je a i ne mogu jos uvijek kod nas to profesionalno odraditi a i izbor boja je ogranicen, tako da radije lakiranje komplet auta kad su vec iste pare cak je i jeftinije lakiranje ak nije bas neka skupa i exkluzivna boja