calibra 3.0v6 rwd

calibra 3.0v6 rwd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo da malo opisem svoje muke tj poslove posto nisam stigao slikati jer sam radim,al bice slika radova ima i previse....
znaci otvorio sam motor radim komplet generalku,zasad su mi stigle karike GOETZE i sve djelove od GOETZE uzimam j**** li ga dok sam rastavljao motor svugdje su goetze oznake trebali bi djelovi bit dobri,sutra mi stizu dihtunzi glava a lezajevi radilice tek za 14 dana da ih prave po mjeri samo za mene stigli bi prije :icon_mad:
zasad sam rastavio komplet motor i sve ocistio,usissne kanale sam malo prosirio,a na izduvnim ukonio one grbe za egr i prosirio ih i ispolirao.dok stignu dihtunzi montiram gornji dio motora nazad i onda samo lezajeve cekam,a do tad se ceka sinter lamela ako sve bude kako treba i jos nekke sitnice:cool:

Član
Ma sreto je legenda proso s kali sve i svasta ali evo hvala bogu blizi se kraj pa nadamo se da ce ostat na tome :cool: serto svaka cast samo pohvale na tvoj racun i malo nam poslikaj to da valja i felgice naravno! Pozz

Član
tooo macko, samo udri, da vidim vise i kalibru kako ide bocno ;)

kakva je bila situacija s radilicom, obrada na specijalu ili ?

Član
da na prvu specijalu se obradjuje s tim d moram cekat i lezajeve jer,mjere radilice i lezajeva ne mogu nac ni u jednim knjigama ko da je motor od ferarija:lol:
a bice slika dok zavrsim a za felge sam nabvio evo danas i plavu kredu pa cemo ih jos u sjajit a i izduvna grana je ispolirana nesto me krenulo s poliranjem:lol:

Član
a j*i ga ko je znao da ce zaribat,a jos manje da nema djelova ni za lijeka za njeg,al sta je tu je sredim ja to da bude ko nov:lol:

Član
sreto je napisao(la):
a j*i ga ko je znao da ce zaribat,a jos manje da nema djelova ni za lijeka za njeg,al sta je tu je sredim ja to da bude ko nov:lol:

Ajde riješi to do Mostara pa ćemo da probamo ;) i izvadi nam bolan te siceve iz Calibre više :icon_smile:

Član
ja i zaboravio na mrvicu bio:lol:,sad moram naprjeko trazit siceve jer sam skoljke prodao tj imam samo jednu sad al snacu se nekako:icon_smile:
trudim se do test day da to sklopim da ga razradim taman do dole:icon_smile:

Član
hvala svima na cestitkam;)
sad u medjuvremenu dok je motor vani zavrsavam druge poslove oko auta,stigao mi je cip,kupljene auto gauge cukice temp i pritisak ulja,voltmetar i boost cukica:icon_smile:,trenutno mu prepravljam prednji trap zbog sledeceg upgrade-a i sput ga moram malo spustit zbog promjene tezista motora malo mi se podigao prednji kraj pa cu usput napraviti naprjed i diy gewinde kasnije postavim slike od svega dok zavrsim:cool:
uglavnom cilj mi je napravit auto za svaki dan a da usput imam sto bolje vrjeme na 402m

Član
evo danas svi djelovi stigli i cekam da me zovnu kad bude radilica gotova pa da krenem sastavljati motor,u medjuvremenu sam stavio i kocnice od mv6 296mm diskove i za to hvala drugu ERIZ-u sa forumaa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.