Gajs-gt je napisao(la):Jos jednom hvala svima na podrzci i zeljama da ovo uspije dans smo ga parkirali u garazu i ono sto znamo je da ostaje ovaj sadasnji motor (dizel) posto je orginalni dugo vremwna van auta dosta dijelova fali a izgleda da je pomjeso vodu i ulje jebi ga zao mi je 6.4 V8 masine ,naravno da ce biti slika kada krenu konkrentni radovi ono sto smo dogovvorili je da idemo vratiti fabricki sjaj bez prevelikog odstupanja od fabricke varijante ono sto ide sigurno je crom felge preko 20cola i ako nabavimo povoljno air ride vazdusno ogibljenje toliko za sada cim krenemo sa ozbiljnim radovima stize izvjestaj sa slikama
istinitost porijekla je 100% pripadao je njegovom voznom parku a zasto je on poklonio popama neznam :icon_rolleyes: uglavnom na licitaciji komsija ga je uzeo a na prednje kraju postoje prepravke za nosace zastavica kada se voze neki zvanicnici tkodje na vratim je bio redni br autaTiburon je napisao(la):Ako je ovaj Caddy stvarno pripadao Titu ( posto se o njegovim autima vise manje sve zna tj vecina ih je zavrsila u Sloveniji, a nesto vala nije bio sklon crkvi da im ga pokloni ) onda je prava steta uraditi bilo sta njega osim ga vratiti u originalno stanje koliko je vise moguce. Tim prije sto ima kolekcionara koji bi dobro platili za auto koji je koristio Tito.
allroad je napisao(la):gledo sam vec u njmackoj je oko 2500 euraGajs-gt je napisao(la):Jos jednom hvala svima na podrzci i zeljama da ovo uspije dans smo ga parkirali u garazu i ono sto znamo je da ostaje ovaj sadasnji motor (dizel) posto je orginalni dugo vremwna van auta dosta dijelova fali a izgleda da je pomjeso vodu i ulje jebi ga zao mi je 6.4 V8 masine ,naravno da ce biti slika kada krenu konkrentni radovi ono sto smo dogovvorili je da idemo vratiti fabricki sjaj bez prevelikog odstupanja od fabricke varijante ono sto ide sigurno je crom felge preko 20cola i ako nabavimo povoljno air ride vazdusno ogibljenje toliko za sada cim krenemo sa ozbiljnim radovima stize izvjestaj sa slikama
air ride je hauos skup... to neces naci jeftino
Gajs-gt je napisao(la):istinitost porijekla je 100% pripadao je njegovom voznom parku a zasto je on poklonio popama neznam :icon_rolleyes: uglavnom na licitaciji komsija ga je uzeo a na prednje kraju postoje prepravke za nosace zastavica kada se voze neki zvanicnici tkodje na vratim je bio redni br autaTiburon je napisao(la):Ako je ovaj Caddy stvarno pripadao Titu ( posto se o njegovim autima vise manje sve zna tj vecina ih je zavrsila u Sloveniji, a nesto vala nije bio sklon crkvi da im ga pokloni ) onda je prava steta uraditi bilo sta njega osim ga vratiti u originalno stanje koliko je vise moguce. Tim prije sto ima kolekcionara koji bi dobro platili za auto koji je koristio Tito.
allroad je napisao(la):gledo sam vec u njmackoj je oko 2500 euraGajs-gt je napisao(la):Jos jednom hvala svima na podrzci i zeljama da ovo uspije dans smo ga parkirali u garazu i ono sto znamo je da ostaje ovaj sadasnji motor (dizel) posto je orginalni dugo vremwna van auta dosta dijelova fali a izgleda da je pomjeso vodu i ulje jebi ga zao mi je 6.4 V8 masine ,naravno da ce biti slika kada krenu konkrentni radovi ono sto smo dogovvorili je da idemo vratiti fabricki sjaj bez prevelikog odstupanja od fabricke varijante ono sto ide sigurno je crom felge preko 20cola i ako nabavimo povoljno air ride vazdusno ogibljenje toliko za sada cim krenemo sa ozbiljnim radovima stize izvjestaj sa slikama
air ride je hauos skup... to neces naci jeftino
ma ja kazem ti...znam po allroadu da jastuk kad mjenjas platis 500 eura....
Vazi hvala punoguster je napisao(la):Drug vidi ako gdje zapnes javi, ovi moji u Swe su clanovi Cadillac club-a (sve Cadillac-i :icon_biggrin pa ako kakav dio zafali da potrazimo kod njih
madmono je napisao(la):Super hee e bhas me zanima gdje si ovo uspio da nazdes
madmono je napisao(la):Super hee e bhas me zanima gdje si ovo uspio da nazdes
Tiburon je napisao(la):Ako je ovaj Caddy stvarno pripadao Titu ( posto se o njegovim autima vise manje sve zna tj vecina ih je zavrsila u Sloveniji, a nesto vala nije bio sklon crkvi da im ga pokloni ) onda je prava steta uraditi bilo sta njega osim ga vratiti u originalno stanje koliko je vise moguce. Tim prije sto ima kolekcionara koji bi dobro platili za auto koji je koristio Tito.