esmeraldo je napisao(la):skupis nekad love i ugradis npr:motor iz dvojke g60 limited edition,ima 210 konja.
.nOKe je napisao(la):do sada sam pratio projekat, i iskreno zamisljao sam ovog cabria (tj projekat) kao restauraciju, dakle vidim da stvarno gledas detalje i to mi se posebno svidja, no usis od gsia, 17ke na kecu, bez brava i jos rs karambolke, stvarno sam se razocarao (iskreno..)
no da te serem previse, to je ipak samo moje misljenje, sretno u nastavku no puno respektabilniji projekat (sa mog gledista) bi bio da si ostavio sve u fabrickom stanju.. (pa cak i felge)
cabrio je napisao(la):Što se tiče haube ja se kajem, negde sam napisao da ću je menjati, ali ne mogu odmah. Krajnji cilj što se tiče felni su mi Porsche C2, a pošto planiram menjati kočnice na njega neće ni moći stati manje od 15 cola. Karambolke sam napisao da je RS bila prva varijanta koja je otpala pošto sam uspeo nabaviti originalni set od kabrija. E sad brave, jebi ga meni se više sviđa bez njih...
Svaka čast, volim iskreno mišljenje ljudi i svestan sam da nam se svima ne sviđaju iste stvari jer su ukusi različiti...