Ervix_focus Član 09.04.2010 #18 V6 HDi je napisao(la): Na prodaju jeeee hahaha Kliknite za proširenje... Sve sto se moze prodat da se zaradi, PRODAJE SE TO JE gledano sa ekonomskog aspekta pa i Dejinog:icon_biggrin: Eee brate zaboravio sam te pitat da napravimo photos koji u duetu
V6 HDi je napisao(la): Na prodaju jeeee hahaha Kliknite za proširenje... Sve sto se moze prodat da se zaradi, PRODAJE SE TO JE gledano sa ekonomskog aspekta pa i Dejinog:icon_biggrin: Eee brate zaboravio sam te pitat da napravimo photos koji u duetu
Amel SF2 Član 09.04.2010 #19 Jako lijep C4 nisam bas ljubitelj Citroena ali mi je ovaj C4 sa ovom opremom stvarno prelijep Zelim puno predjenih kilometara u ovom autu PS. Gledao na Autopijaci ovog C4 tj. prodavao se...
Jako lijep C4 nisam bas ljubitelj Citroena ali mi je ovaj C4 sa ovom opremom stvarno prelijep Zelim puno predjenih kilometara u ovom autu PS. Gledao na Autopijaci ovog C4 tj. prodavao se...
ado_89 Član 11.04.2010 #25 LSD je napisao(la): vidoh te prije par minuta na sickom Kliknite za proširenje... bio si pijan, ne provaljuj se
LSD je napisao(la): vidoh te prije par minuta na sickom Kliknite za proširenje... bio si pijan, ne provaljuj se
baya Član 21.04.2010 #26 Vidjao ga i previse puta pored teretane kod Fuketa i mogu samo reci da se razbolim svaki puta.... Nek ti je sa srecom druze
Vidjao ga i previse puta pored teretane kod Fuketa i mogu samo reci da se razbolim svaki puta.... Nek ti je sa srecom druze
E edoze Član 21.04.2010 #28 predobar je samo steta sto nije Loeb replika,u crvenoj boji s bijelim felgama to je znaci vrh sto se citrosa tice,barem meni
predobar je samo steta sto nije Loeb replika,u crvenoj boji s bijelim felgama to je znaci vrh sto se citrosa tice,barem meni