Busenje stakla??

Busenje stakla??

bolc je napisao(la):
Ako misliš napravit da se zadnja bočna otvaraju tzv. happich stakla, nemožeš to uradit od običnih bočnih stakala jer su happich stakla većih dimenzija od običnih

Mogu kad se stave kederi od odgovarajuceg vozila...vec sam to nesto pokusavao....
Anista hvala na odgovorima pokusat cemo dalje kemijati:icon_smile:

Član
znam ja momka koji ima leptir bočna stakla u garaži,a odavno je prodao golfa...pa možda bi ih i prodao....ako te zanima javi se u pp pa ću te spojiti s njim,pa se pokušaj dogovoriti

Nemam,jbg to ti je tuning, odreknes se necega da kupis nesto za auto...Da sam ja potrosio svoj novac sto sam kupio ostalih stvari mogo sam sebi slozit i to kakvu dvojku.

muza je napisao(la):
znam ja momka koji ima leptir bočna stakla u garaži,a odavno je prodao golfa...pa možda bi ih i prodao....ako te zanima javi se u pp pa ću te spojiti s njim,pa se pokušaj dogovoriti

Znam ih ja par sto prodaju ali pogledaj cijene...nije mi uopce frka da to kupim mislim i netrebaju mi pokusao sam nesto bzvz kemijati ako uspije uspije ali ne pada mi napamet davati 500-600E za to sranje;)

dohc_16V_Mo. je napisao(la):
Nemam,jbg to ti je tuning, odreknes se necega da kupis nesto za auto...Da sam ja potrosio svoj novac sto sam kupio ostalih stvari mogo sam sebi slozit i to kakvu dvojku.

EH...da sam ja ostavljao pare samo sto sam popio mogao sam biti milijarder:lol::lol::lol:

Asto se tice tih odricanja odrekao sam se ja dosta stvati radi golfa...i ne planiram vise bar ne tolike cifre;)

E vidis to si upravu, sta sam zovno tura i sta sam sam popio u kafani i mimo kafane mogo sam i ja RS-ice jedne fine i G60 rubove i rallye front, poslije njanjanja nema kajanja :D A probaj i to sam nesto odradit pa vidi sta ces, ja sam kupio par rubova od dvojki da probam uradit G60 rub D.I.Y. samo mi se lijeno nakanit da radim.