Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu

Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Bugatti-Veyron_Grand_Sport_Sang_Bleu_2009_1024x768_wallpaper_05.jpg

Nastavljajući sa obeležavanjem svoje 100-godišnjice, kompanija Bugatti Automobiles S.A.S je izabrala ovogodišnji skup Pebble Beach Concours d’Elegance (Monterej, Kalifornija) da bi i zvanično predstavila još jednu ekskluzivnu verziju Veyrona - Grand Sport Sang Bleu.

Ovde i podsećanje da je na ovom istom mestu, pre tačno godinu dana, svet ugledao prvi Veyron 16.4 Grand Sport, odnosno Veyron u otvorenoj varijanti sa providnim krovom od polikarbonata koji se uklanja ručno.

Sem novog krova, Veyron Grand Sport je u odnosu na standardni model dobio i nešto veće vetrobransko staklo i doterana prednja dnevna svetla.

Naravno, zbog skidanja krova Veyron Gran Sport je dodatno ojačan, kako bi se zadržala torziona čvrstoća, a vlasniku omogućilo da uživa u ovom monstrumu, koji kombinuje ultimativne performanse i zadovoljstvo vožnje automobila bez krova.
Bugatti-Veyron_Grand_Sport_Sang_Bleu_2009_1024x768_wallpaper_01.jpg

Ovaj novi Grand Sport Sang Bleu karakterišu još i dvobojna karoserija (kombinacija karbon fibera u plavoj boji i poliranog aluminijuma), novi točkovi u Midnight Blue i Diamond Cut bojama i enterijer u Gaucho koži.

Veyron Grand Sport inače pokreće poznati 8,0 litarski W16 motor sa četiri turbo punjača i 64 ventila, koji raspolaže sa svih 736kW/1001KS pri 6000 o/min. i 1250 Nm obrtnog momenta.
Bugatti-Veyron_Grand_Sport_Sang_Bleu_2009_1024x768_wallpaper_04.jpg

Veyron Grand Sport Sang Bleu je za sada samo jedan i Bugatti ne saopštava da li se planira neka (naravno limitirana) serija, ali ne treba biti iznenađen ako se to desi. Naravno, cena će u tom slučaju biti paprena...
 

MTR

Član
miloshinho je napisao(la):
meni se vise svidja lada niva od veyrona. :icon_smile:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

e brate vise ovih specijalnih modela neg normalnih , u svakom slucaju ovaj model je na zalasku , bolje im je da prave novi
 
bravof je napisao(la):
MTR je napisao(la):
0g1 je napisao(la):
miloshinho je napisao(la):
meni se vise svidja lada niva od veyrona. :icon_smile:

da je meni njegov motor pa u ladu nivu :p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

morao bi dvije sastavit da stane , VW je to :lol::lol::lol:


:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ma vala ni meni nije nesto..:icon_rolleyes:



odvaliti trecinu njegovog motora pa strpati u nivu , pop'o bi se na vrh kakvkaza , :icon_smile:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top