edoze je napisao(la):u kom smislu izgubi?
Nexus je napisao(la):da nije blokada:lol:
Dejan 16v je napisao(la):Jbg nema 8000!
edoze je napisao(la):koji je motor u tom passatu:icon_confused:
dexysexy je napisao(la):verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?> meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe
ma joj brate,bilo je gluposti ,samo treba otvoriti temu,blamovi...ma ok je videcu ja vec nesto...edoze je napisao(la):dexysexy je napisao(la):verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?> meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe
sry druze al me nasmija pravo:lol::lol::lol::lol:
a ne znam sta bi ti moglo bit,pogledaj po netu par videa ubrzanja pa vidi ponasa li se kao u tebe,ako ne,majstor:icon_smile:
peugeot206 je napisao(la):To je blokada, nije nikakav kvar.
dexysexy je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Jbg nema 8000!
verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?> meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe
Dejan 16v je napisao(la):dexysexy je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Jbg nema 8000!
verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?> meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe
Da nije mlada dofatila mjenjac mozda?Aaaaaa :lol: