menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto
juce mi covjek iz mostara poslao gume kaze da ce danas doci, jel se moze nekako provjerit dokle je to doslo necu citav dan sjedit u kuci i cekat :lol:
BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto
juce mi covjek iz mostara poslao gume kaze da ce danas doci, jel se moze nekako provjerit dokle je to doslo necu citav dan sjedit u kuci i cekat :lol:
Heklaj
menso206 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto
Heklaj
:lol::lol::lol:
ma nisam nikad nista narucivao stiglo je sve kako treba :icon_smile:BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto
Heklaj
šalim se ja malo. Što se tiče dostave u 99% slučajeva dečki što voze se jave pola sata il sat ranije prije nego dostave robu, zato i postoji kontakt broj. Tako da hodaj lokalno slobodno.... a možeš i heklat šta fali??
menso206 je napisao(la):ma nisam nikad nista narucivao stiglo je sve kako treba :icon_smile:BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto
Heklaj
šalim se ja malo. Što se tiče dostave u 99% slučajeva dečki što voze se jave pola sata il sat ranije prije nego dostave robu, zato i postoji kontakt broj. Tako da hodaj lokalno slobodno.... a možeš i heklat šta fali??