Član
Bio ne bio iz ukradenog kada NEMA BROJ MOTORA! Oni ga odmah svrstavaju u nelegalno auto.Ma ko to gleda kod auta starijh od 20god ?? Odnosno sta ocekivati?
Nemora znaciti da je iz ukradenog izvadjen motor
Bio ne bio iz ukradenog kada NEMA BROJ MOTORA! Oni ga odmah svrstavaju u nelegalno auto.Ma ko to gleda kod auta starijh od 20god ?? Odnosno sta ocekivati?
Nemora znaciti da je iz ukradenog izvadjen motor
Paliju i rebro po rebro !!!Danas brat rodjenog brata zajebe a kamoli komsija. Upravo zbog toga "svaka marka vrijedna" ce prije prekinuti svaki kontakt sa njim nego mu vratiti novac. To je danas tako i dzaba ti je.
znaci po tebi, ovi koji urade atest su budale???Ako su papiri uredni i ako moze proci registraciju, tj da su uredni brojevi u saobraćajnoj i da nema drugih vozila pod tim brojem, onda nemas problema. Odes kod mehaničara i udari ti covjek broj motora iz saobracajne i imas 100% legalno vozilo. Tako se radi svugdje prijatelju, mislis da ce ko raditi atest kad mu crkne motor i ka promijeni motor ?
Bitno je samo da je saobracajna uredna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja se slazem s ovim ko da je to neki bauk svaka treca dvica je ovako radjena. Pola ovih nasih tunera vozi motore bez atesta. Ja da se pitam ovako bih uradio i vozi ali kod nekog da.dobro uradi. Ja sad moram atest raditi em plati motor 250 em atest 180 i jos moras račun platiti otpadu da su ti oni ubacili motor u auto i to je 50 100km em takse i jos dazdbine nema te nigdeAko su papiri uredni i ako moze proci registraciju, tj da su uredni brojevi u saobraćajnoj i da nema drugih vozila pod tim brojem, onda nemas problema. Odes kod mehaničara i udari ti covjek broj motora iz saobracajne i imas 100% legalno vozilo. Tako se radi svugdje prijatelju, mislis da ce ko raditi atest kad mu crkne motor i ka promijeni motor ?
A izvini sto smaram druze , nego da pitam npr sad da ja odnesem u MUP papire i da predam za registraciju oni bih pronasli da nisu uredu papiri i da ima jos jedno auto npr sa istim brojevima motora?Ako su papiri uredni i ako moze proci registraciju, tj da su uredni brojevi u saobraćajnoj i da nema drugih vozila pod tim brojem, onda nemas problema. Odes kod mehaničara i udari ti covjek broj motora iz saobracajne i imas 100% legalno vozilo. Tako se radi svugdje prijatelju, mislis da ce ko raditi atest kad mu crkne motor i ka promijeni motor ?