erol_brcak je napisao(la):ovaj davor da to nije isti lik sto je imao negdje 2006/07 fabiju tdi crnu?
GreenDevil je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):ovaj davor da to nije isti lik sto je imao negdje 2006/07 fabiju tdi crnu?
jest
erol_brcak je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):ovaj davor da to nije isti lik sto je imao negdje 2006/07 fabiju tdi crnu?
jest
Sve mi je jasno. Nisam ga znao licno do neki dan, al sam se naslusao prica o njemu sa tom Fabijom da bog sacuva.
Nego da zavrsimo sa tom temom, nemam nista protiv lika, sta me briga, nek i dalje tako necasno pobjeduje ako mu je gust.
trizex je napisao(la):@maestral
Druze, ne sramoti se, da ti ja sad kazem da ima kompresor i nitro, ti bi i u to povjerovao?
1.8 16v KR u iznimnom stanju, s par preinaka i to je to.
tala_16_gti je napisao(la):Samo da se javim i da kazem da se auto moze napravit i ide sutra vec da se radi tako da ce za 5-7 dana biti ponovno na cesti . Sto se tice te kubikaze i oko ovog drugog auta u autu je bio 1.8 kr ali vise nije taj motor je slozio riku skoro izletilo je iz njeg sve a ja sam stavio od golfa blok 1.6 tj donji dio ostala je glava ta koja jeste . a iskreno cu sad reci posto imam iskustva sa tim klasama na brdu kad sam ja i starac vozili isto je to svugdje niko nije cist svi su prljavi ali i za to postoje pravila ...
poznati prvaci brda ,kruga, Hrvatske,Srbije,BiH i tu je bilo toga isto sjetite se N.Pulica pa ce vam bit sve jasno ....
a sad za ovog gospodina koji je ovdje prokomentarisao u vezi nezgode ovako onako nije mi ga zao i tako sl. njeg nabijem na neku stvarku i molio bi lijepo da me ne stavlja u usta uopce...
hvala i veliki pozdrav za ostale
tala_16_gti je napisao(la):Samo da se javim i da kazem da se auto moze napravit i ide sutra vec da se radi tako da ce za 5-7 dana biti ponovno na cesti . Sto se tice te kubikaze i oko ovog drugog auta u autu je bio 1.8 kr ali vise nije taj motor je slozio riku skoro izletilo je iz njeg sve a ja sam stavio od golfa blok 1.6 tj donji dio ostala je glava ta koja jeste . a iskreno cu sad reci posto imam iskustva sa tim klasama na brdu kad sam ja i starac vozili isto je to svugdje niko nije cist svi su prljavi ali i za to postoje pravila ...
poznati prvaci brda ,kruga, Hrvatske,Srbije,BiH i tu je bilo toga isto sjetite se N.Pulica pa ce vam bit sve jasno ....
a sad za ovog gospodina koji je ovdje prokomentarisao u vezi nezgode ovako onako nije mi ga zao i tako sl. njeg nabijem na neku stvarku i molio bi lijepo da me ne stavlja u usta uopce...
hvala i veliki pozdrav za ostale
erol_brcak je napisao(la):Smrad, pricao sam sa likom u nedjelju i sve super, odvojio sam ga sa strane i pitao onako iskreno koji je motor, rekao sam nema veze, rejs je prosao, daj mi reci nako man to man, i frajko i dalje tvrdio da je 1.6 sa 1.8 glavom, a jednom mom drugu rekao 1.6 sa 2.0 glavom.
Vozili smo u finalu "do 1.6 klase" i dobio me za pola duzine i time na supacki, kukavicki nacin oteo mi pehar u mom gradu.
adi187 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Smrad, pricao sam sa likom u nedjelju i sve super, odvojio sam ga sa strane i pitao onako iskreno koji je motor, rekao sam nema veze, rejs je prosao, daj mi reci nako man to man, i frajko i dalje tvrdio da je 1.6 sa 1.8 glavom, a jednom mom drugu rekao 1.6 sa 2.0 glavom.
Vozili smo u finalu "do 1.6 klase" i dobio me za pola duzine i time na supacki, kukavicki nacin oteo mi pehar u mom gradu.
Pa jestel imali mehanicara kakvog za pregled,il saobracajnu pogledali mada i ona ne znaci nista :icon_rolleyes: pa da se na neki nacin ustanovi koji je motor,svako nesto doradjuje na motoru nikad nije ona snaga za koju se tvrdi da je, de znaj koji je :icon_rolleyes:
uglavnom auto mu ide,covjek te dobio na raceu, jebga sad, drugi puta provjerite