Eh ovako, da se i ja kao organizator javim
Prvo da rijesimo ovo u vezi klasa, vec par dana vodim bitku sa svima oko toga, nekima pase, nekim ne.
Da vam kazem nesto, ko je rekreativan rejser kao sto sam i sam uvijek ces bit donji, na kojem god obliku rejsa.
Ozbiljni rejseri poznaju svoje auto u bobu i u svakom trenutku znaju tacno koliko im auto ide i tu jedan rekreativac nema sanse nikakve, ovaj il ce ga natjerat da probije il ce ga kalkulisanjem izbacit.
Ista stvar je i ovdje sa kubikazama, ozbiljni rejseri rade svoje masine i jedan rekreativac sa gljivom i remusom nema nikakve sanse s njim, a ja cu gledat kad budem pravio parove da se sto slicnija auta nadju na crti.
Uglavnom, ne shvacajte ovaj event pre ozbiljno, ovo nije Osijek i ala Osijek nit zelimo da bude, prvotna ideja je bila obican skup kao sto je bio u aprilu samo da to bude legalno i da policija ne moze da nas rastjera i onda smo skontali da bi mogli klase napravit cisto da to bude malo organizovano i da se poidijele pehari i nagrade, pa ajde ovo pa ono i na kraju smo zavrsili s ovim. Kad se sve klase izredaju ostavit cemo mogucnost free runova da se poteze ko god hoce, a mozemo skontat i da se pobjednici svih klasa medjusobom izredaju.
Dalje, ovo je event opustenog, zabavnog karaktera, bice hrana, pice, parking, policija, vatrogasno, hitna, mobilni wc-i, par mini natjecanje kao show za publiku tipa najbucnije auto, najnize, burnout i slicno.
Ovo je prva organizovana trka kod nas, jos ni kluba registrovanog nemam, vidjet cemo kako ce stvari tec poslije ovoga, nadamo se konacnoj registraciji kluba i dobrom odazivu na ovaj event radi i ovdasnjih sponzora jer kad imas preporuke lakse je sve. Iduce godine gledat pa dovest i mjernu opremu, al o tom po tom
Ako imate pitanja jos kakvih, pucaj
i ako moze da se u prvi post ovog maloljetnika sto je objavio event ubaci velika slika