djulba je napisao(la):
pa i golf 4 diezel u gradu 8 uzima ljudi se kunu...
aneldriver je napisao(la):
djulba je napisao(la):
aneldriver je napisao(la):
djulba je napisao(la):
pa i golf 4 diezel u gradu 8 uzima ljudi se kunu...
koji golf 4 diezel. moze jedino tdi 130 ks i to kad ga stisnes. pa sdi trosi gradom 5,5 maksimalno 6 litara. ima mi jaran znam potrosnju. meni cetvorka 2,0b pa trosi od 8-10 litara.
dvojka je trošila više od 5.5 a ne četvorka koja je dosta teža i jača...
troši 5.5 na semaforu u leru...
drugo je dvica stara kojoj je 20 godina pa da toliko trosi. novi motor nova tehnologija mora malo trositi. a auto u leru trosi 0,4 litra na jedan sat. nema to sad veze jel teza i jaca toliko. ja ti garantujem da cetvorka sdi nece potrositi vise od 6 litara gradom. pa vozio sam se u njoj a i licno sam je vozio pa znam za to. ne znam kako ce sdi da trosi ko moj 2,0 b. pa moj trosi 8, 9 litara. ha ja
Ko uopste prica o dizelskim motorima BEZ TURBA? SDI je prespor za svoju potrosnju, vozio sam fabiju sdi, nemogu ni zamisliti kako golf ide sa sdi motorom...
poznanik mi je imao cetvorku SDI-ja, presao sa njom licno 220.000km, i kaze da trosi 6litara! E kako onda taj tvoj kaze da trosi 5.5??
Otac mi ima octaviu a5 tdi 105ks, trosi po gradu sa klimom preko 7 kad normalno vozis, i to je normalna potrosnja. a na otvorenoj cesti 5.5-6lit... kombinovano sa vise otvorene ceste 6.5lit (Podaci sa BoardComputer-a)
Pa kako ce onda po gradu trositi 5.5 - 6 ?
u leru pise na BC 0.6litara/sat, a sa klimom 0.9lit/sat...
stvarno nemas dobre informacije
dosta vise te ekonomicne price, nije vw izmislio svijet i nauku...