Nemrin je napisao(la):Bez ljutnje,ali tesko da ce ici po toj cijeni od 200eura.
Vecina audiofila ce ici na nesto modernije.
allroad je napisao(la):bil mjenjao za nesto te zvucnike?
allroad je napisao(la):Da ne otvaram novu temu, zna li ko kako bi se ovo moglo izvesti? Dogovaram sa kolegom da uzmem od njega muziku, pa ako uspijemo dogovoriti da ne bude da sam djabe uzeo da to ne ide.. Znaci lako mi je skopcat zvucnike na vec postojece, al onda problem kod spajanja na HU, i oko pojacala... Zna li neko kako bi se to tacno dalo izvesti? Hocu da stavim to u Ford Focus mk2
allroad je napisao(la):Da ne otvaram novu temu, zna li ko kako bi se ovo moglo izvesti? Dogovaram sa kolegom da uzmem od njega muziku, pa ako uspijemo dogovoriti da ne bude da sam djabe uzeo da to ne ide.. Znaci lako mi je skopcat zvucnike na vec postojece, al onda problem kod spajanja na HU, i oko pojacala... Zna li neko kako bi se to tacno dalo izvesti? Hocu da stavim to u Ford Focus mk2
zlajaaa je napisao(la):allroad je napisao(la):Da ne otvaram novu temu, zna li ko kako bi se ovo moglo izvesti? Dogovaram sa kolegom da uzmem od njega muziku, pa ako uspijemo dogovoriti da ne bude da sam djabe uzeo da to ne ide.. Znaci lako mi je skopcat zvucnike na vec postojece, al onda problem kod spajanja na HU, i oko pojacala... Zna li neko kako bi se to tacno dalo izvesti? Hocu da stavim to u Ford Focus mk2
ako imaš pitanja pitaj, izdevero sam oko toga i riješio sve.. imaš i u mojoj temi nešto, a ako treba šta konkretnije PM
corradoM je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):allroad je napisao(la):Da ne otvaram novu temu, zna li ko kako bi se ovo moglo izvesti? Dogovaram sa kolegom da uzmem od njega muziku, pa ako uspijemo dogovoriti da ne bude da sam djabe uzeo da to ne ide.. Znaci lako mi je skopcat zvucnike na vec postojece, al onda problem kod spajanja na HU, i oko pojacala... Zna li neko kako bi se to tacno dalo izvesti? Hocu da stavim to u Ford Focus mk2
ako imaš pitanja pitaj, izdevero sam oko toga i riješio sve.. imaš i u mojoj temi nešto, a ako treba šta konkretnije PM
momka samo zanima da li bi mogao kod sebe u forda skopcati ovaj sistem, samo da ne bude nekih prevelikih zajebancija? hvala na pomoci
SoundLunatic je napisao(la):
jel se o ovome radi?
po ovoj slici se vidi da je napajanje ovo lijevo, tj najdeblji kablovi, + crveno plava, - smedja.
ovi sareni tanki su inputi, a ovi u donjem redu su izlazi, 4 para kablova, i jos je remote jedan od ovih ostalih.. vjerovatno ovaj zuto smedji tanki skroz lijevo.
edit: mada osobno ja bih u svemu tome izbacio to malo pojacalo i stavio nesto bolje, jer sama debljina kablova na napajanju dovoljno govori o njemu, a zvucnici su sigurno dosta osjetljivi i rade dobro na malo snage.
adi187 je napisao(la):Kupi kakvo drugo pojacalo imas na piku eno alpine i dls starih modela a kvalitetno nisu puno para a i ne treba tu tebi velika snaga da bi imao kvalitetan zvuk, jednostavnije ti je spojiti dosta neg ovo
Imas i par pojacala sa 5 kanala u oglasima, to bi najbolje odgovaralo