Član
Pored e24 635CSi za kojeg sam trenutno jos uvijek u potrazi za raznim dijelovima koje je jako tesko naci (Taj model doslovno izumire), zamijenio sam Pezoa 3008 za BMW-a X5 e53 2006 3.0d sa 218KS kojeg planiram malo uljepsati i popraviti par stvari koje su inace mana na ovim, ali i na drugim modelima BMW-a. Planirano: Djelimicno farbanje (hauba - ima ostecenja od kamencica i pijeska, lijeva vrata - par malih udubljenja), reparacija displaya tj. LCD-a od Board Computer-a, prstenovi na kilometar satu, plasma tacho podloga, kompletan interijer sto se tice osvjetljenja iz "dosadne" narandzaste u crvenu i bijelu, foliranje lajsni u interijeru kao i presvlacenje volana, brusenje i lakiranje prednjih siceva i tapacirunga (zadnji su kao novi), zamjena displaya navigacije jer ima dosta mrtvih pixela, poliranje farova (matirani od tecnosti za perace farova) te ugradnja bijelih LED sijalica, zatamnjivanje zadnjih stakala, promjena prednje maske jer je ovo za mene "ćuning" na ovakvom autu. Pored toga osvjezit cu mu motor, sve dihtunge, sva ulja, sve filtere, potom slijedi ugradnja veceg turbo kompresora sa pratecim dijelovima itd. Ako naidjem negdje na originalne dodatke ili kompletne karambolke od 4.8is verzije i to cu da postavim.