Član
allroad je napisao(la):X5 je najbolji SUV, samo od range rovera nije, barem po mom iskustvu al da ne pricam vise necu da ulazim u raspravu znam kako sve na kraju zavrsi
Ti stabilizatori su 30-ak KM i nije ih problem a ni skupo zamijeniti
Nazad ode nekakva isto sipka pa auuto skripi izvana. Ona je malo skuplja 200-300 KM
Ta boca je oko 200KM nova, a 300 polovna :lol:
Ulje treba dobro sipati, i paziti na temperaturu bas zbog problema gubljenja rashadne tekucine na razne nacine
Zadnji put ne znam koliko sam majstora platio al koliko god, nije puno jer se radi o dobrom autu i isplati se al nije velika neka cifra. Jedino je ''problem'' kad se rade takve stvari, moras ga odvesti bas u BMW da oni ustimaju nekakva paljenja i sta ja znam
Po sarajevu bi 3.0i sa manualcem trosio 15-17 sigurno al da ga bas po gradu vozis, automatic bi 20 trosio, a diesel isto bi ti po sarajevu trosio 14
Kod mene je skoro uvijek kombinovana neka voznja i to je tih 13 litara. Kad ides negdje dalje bas na otvorenom moze trositi 10.5
hvala ti na pomoci tako sam nesto i mislio sta se tice potrosnje i odrzavanja s tim da uvjek imas opciju LPG onda ti je najjeftinija voznja a vozis se ko car.