To mi je kolega radio jedan, on tapacira i pravi jakne za motore bisege, presvlaci itd. Ako ti treba broj mogu ti poslati.Ko ti je radio kozu unutra ?
To bi bilo dobroMorat cu do tebe doletiti sa e36
Jesam ali ima tu posla jer na 5 rupa naprijed moram i lafete mijenjati jer se pomijera onda tocak prema nazad ako stavim na ove lafete ili moram zadnje cahure ekscentricne stavljati. A i onda moram felge druge i ostalo, a nemam nikake prednosti u odnosu na sada sa 4 rupe. A sad vec imam sve i diskove nazad i felge i sve.Jesi razmisljao o prepravci na 5 rupa? Pase sve sa e36 kompakt
Nije bilo nista drugo a iskreno kad bi ti rekao koliko me izaslo znaci da ih bacim isplatilo se. Stavio sam ih i iskreno su me iznenadile. Spustio sam ga do kraja, zadnji kraj cu morati jos malo spustiti. Znaci nema druckanja i skakutanja po cesti kao kod VAG kad se stavi pa ni na vecim brzinama nema toga, lezi jako dobro, trvdje su sli sam navikao na tvrdje vec jer su mi prosle opruge bile H&R koje su isto jako tvrde bile tako da su ove i h&r tu negdje tvrdocom. U krivini se manje naginje auto u odnosu na h&r opruge, i na nekim mjestima su udobnije ove cak kd ovih h&r proslih. H&R prosle pve i razumijem sto su tvrde jer na njima i stoji da su " racing use only, not for street use". Serafi su aluminijski sto je dobro nece hrdjati. Amortizeri su plinski.Pa dje na redline ode, mogao si bolje dts uzeti, jako su dobre
Ma prezadovoljan, lezanje i izgled, pogotovo gdje su me izasle 40€Ne izgleda lose, sve u svemz je bitno da si ti zadovoljan