Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo ga uhvatilo se vremena pa se sljakalo danas jos malo i zavrseni radovi sa vlaknima, mozda jos sutra ima radova sa vlaknima i onda se prelazi na smirglanje, gitanje, ravnanje pa lakiranje i pravljenje nosaca i poklopca za tablet
Iiiii idemo dalje haha evo napokon radovi vlaknima su zavrseni sad se suse pa onda krecemo sa gitanjem, ravnanjem, smirglanjem i finishiranjem prije farbanja
Felge se pripremaju za lakiranje posto imaju dosta udaraca od gedora kako je neko prije udarao i bio precizan gedorom i jedna je bila kako nas narod kaze krajcana hehehe pa je imala parnica po sebi pa ce se sve to fino sanirati i dovesti do perfekcije i lakirati se i ponovno poliranje rubova ali cemo sada probati neki drugi fazon da dobijemo
I naravno tabla je napokon krenula sa radovima, slajfanje, ravnanje pa ce gitanje i finisiranje i da je dovedeno do perfekcije prije lakiranja
Za vikend nisam radio bio sam zauzet ali je jutros jedan detaljcic stigao dobro nije za auto nego je za mene ali je ipak BMW Za kartice i to prednji dio ovaj je od pravog lakiranog karbona
Slike su lose jer je slikano drugim mojim mobom koji ima losu kameru
Idemo dalje danas je pomagao u smirglanju kolega sa foruma _black_rider_
I JA smirglam malo prasnjav sav
Jos uvijek se rade radovi u grubo, moraju se ivice praviti i da se urade savreno i da idu ravno k'o strijela jos ima malo smirglati i onda ide super fini git zavrsni i onda lakiranje
Tamo sam zaboravio pass od BHtuninga zbog toga cu ovdje napisat
Sve je extra i samo lagano ali nedo Bog kakvog udesa ti si ovo ojaco ko luud razbio bi glavu od tablu ko da spucaš u beton