Nemam s cim da snimim, da postavim pored auapuha ali haj snimicu unutra jer se cuje i unutra jako dobroDaj nam video da i mi cujemo
Nije on stao samo je ledeno vrijeme, teze se git susi, ne moze se raditi vani zbog hladnoce a u garazi uprasi sve. Cekam da malo ugrije da mogu raditidi je stao prijekt s tablom kad će kraju
Hvala druze, nisu ovo od 324td, ovo su lafeti sa 325ix, vidi se stabilizator mali od balans stamge nazad sad cekam da dodje glavni kocioni i servo veci, i onda cu nabaviti celjusti od V8 pa cu adaptere napraviti i onda od audi TT Turbo prednje diskove sa 312mm na 540i v8 dodju 302mm diskovi hocu da odradim kocnice ove pa kad se zakoci da se vozi na prednja dva tocka hahaha sve cu lafrte mostove srediti ofarbati da bude kao novo svesvaka cast na zadnjim diskovima, jesu li ovo od 324td ?
Kakava letva volana? ja cu prednje celjusti koristiti od E34 540i V8 i napraviti adaptere za njih, a prednje diskove od Audi TT turbo 312mm i samo se izbuse dvije rupe da pase i prosiri par mm centralna rupa. Offset pase na e30 zato i mogu. I onda ce biti hace kocnice nego na e32 i e32 V8 i V12 Na e34 M5 su 315mm diskoviSvaka cast na planovima, zar pase ta letva volana na kocku?? I ja trazim tako nesto sa prednjim kocnicama, mozda bi se moglo od nekog vw upasovat :/ evo mojih zadnjih ali nema stabilizatora malog ( napatio sam se pravo jer sam i crijeva mjenjao
Nije tajna izasli su me 180km sa dostavom. trebam sada ih srediti i ofarbati, zamijeniti zadnje plocice i jos uzeti zadnje sajle rucne.Ako nije tajna koliko te novca izaslo komplet zadnji??
Za 350-400 konja ce biti dovoljne kocnice za e30 ako mogu V8 sa 300konja i V12 kociti sa 350 konja i durati na e43 i e32 mogu i mog sa 1350 kila A nikakve kompresore i turbine ja necu, samo moozda M30B35 moze pod haubu iciuuu ce da koci moraces i kompressor da navrnes da budes brzi kad vec imas kocnice za 300 konja hladno