Drug nije radio tvoj link kad sam ja objavio sliku, nije ista su auta, ali na ovoj od klixa se neko igrao sa efektima, valjda kako su tablicu zamaglili pa je i auto malo zamagljeno ostatak pa sam zbog toga mislio.Bas mi djeluje kao da se ukopao u snijegu
Otisao covjek da nadje ekipu da ga izguraju iz snijega
A sport utility vehicle (SUV, sometimes called a sports utility wagon) is a vehicle similar to a station wagon or estate car that is usually equipped with four-wheel drive for on-road or off-road ability. Some SUVs include the towing capacity of a pickup truck with the passenger-carrying space of a minivan or large sedan.Problem je što ljudi misle da je suv=terenac
Ma ovo je vrhunska definicija.
Ipak BMW X5 ima iste terenske sposobnosti kao NissanPatrol, to su ista vozila
"Ervin Stilin, voditelj skijališta Platak koje je u nedjelju ujutro na svojim web-stranicama uputilo poziv vozaču da ukloni atomobil sa skijaške staze, kaže da im se Amir Hodžić istog dana javio, došao s prijateljima i pokušao izvući automobil, no zbog dubine snijega u tome nisu uspjeli."
http://ekstremno.org/2016/01/19/amir-hodzic-parkirao-bmw-nasred-skijalista-nisam-tatin-sin/
Rekoh ja zapeo, ni jarani tu ne pomazu kad BMW zapne u snijegu
odvadi jaraneTrebao je i familiju povest
“Lud sam za autima, lud sam za motorima, volim snijeg. Došao sam u subotu oko 10-11 navečer malo isprobati vožnju po snijegu. Nisam znao da je snijeg toliko dubok, oko 30 centimetara, i zaglavio sam”,
Na 30cm snijega covjek zaglavio, kolege sa foruma voze sa ljetnim gumama na toliko snijega samo sa laganim gasom, vec na 50cm trebaju im zimske gume