azerb je napisao(la):BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
a karambolku ofarbaj ..koja je mashinica ove kockice ako nije tajna:icon_biggrin:
namjeravao sam je ofarbati, al dok dobijem i pragove pa cu to u kompletu odraditi...heh ma kakva tajna, 1.8i je...al aBd bit ce to jace
BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
a karambolku ofarbaj ..koja je mashinica ove kockice ako nije tajna:icon_biggrin:
ev josh jedne slicice
BMW-Forever je napisao(la):azerb je napisao(la):BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
namjeravao sam je ofarbati, al dok dobijem i pragove pa cu to u kompletu odraditi...heh ma kakva tajna, 1.8i je...al aBd bit ce to jace
BMW-Forever je napisao(la):svidjaju mi se felge..
ev josh jedne slicice
fino fino..imao sam ja 318ku..ide dobro...al sam skoro vozio od prijatelja 318ku, razocaro sam se kako sporo navlaci, a jos i plin ima :S
bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
KUPUJ 2.5 cim imadnes lovu javi se cika meni nac cemo nesto
Schumi je napisao(la):Ne znam otkad imas auto i koliko si emotivno vezan za njega ali isplatnije bi ti bilo prodati to i u startu uzeti nekog 2.5 i na njega prebaciti felge i to jer swap motora je preskup,kosta kao pola auta..Felge za 10 samo tako nastavi..Ma dosta i 1.8 ko ce sipat 2.5 :lol:
bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
nodiash je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
Nemozes to bas tako reci...nisi se najbolje izrazio...ako su oba motora dobra i sabrana...i ako ih oba kako ti kazes imalo brze vozis...otidji poslije na benzinsku pa se malo presaberi...a ako cepas momacki 1.8 a 2.5 normalno vozis eh onda su tu nedje...a teoriju da ti 1.8 trosi vise od 2.5 odma baci u vodu...vise nego apsurdno...
azerb je napisao(la):nodiash je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):zasto kazes da je bolje 1.8 kad tosi vise od 2.5 ako ces ga imalo brze voziti
Nemozes to bas tako reci...nisi se najbolje izrazio...ako su oba motora dobra i sabrana...i ako ih oba kako ti kazes imalo brze vozis...otidji poslije na benzinsku pa se malo presaberi...a ako cepas momacki 1.8 a 2.5 normalno vozis eh onda su tu nedje...a teoriju da ti 1.8 trosi vise od 2.5 odma baci u vodu...vise nego apsurdno...
to je istina, i 1.8 trosi kada se brze vozi, al je sasvim solidna pri normalnoj brzini...a 2.5 mislim da malo viseeeeee trosi kada se brze vozi heheh, al jbg..merak je merak ccc