Član
Dzeni ne prdi ok? Kakva rekla kazala prica? Govorim iz iskustva jer je situacija bila kao da je auto moje, svaki dan sam bio u njemu ili ga vozio. Znam koliko je placen mali servis, oko 300KM s najjeftinijim dijelovima, naravno govorim o FULL malom servisu a ne to sto ti kazes 140KM ali bez ovog bez onog filtera. Tako da, citaj ubuduce sta se pise.
Nisam lupao cijene popravaka iz glave sigurno
Turbine su uzasno skupe i za manja auta, a kod ovog je biturbo.
I cuj isti motor kod tebe u 3.0 od 160kW i u 535d LCI. Ovako, ofulao si dvije stvari. Prvo poredis svoj motor iz nonLCI serije, dakle ne mozes ga poredit ni sa 530d LCI jer opet nisu isti motori, ovaj bi drugi imao 173kW. Drugo, jesu samo iste kubikaze. Tvoj nonLCI od 160kW i LCI motor od 210kW, nebo zemlja....
I ti dajes svoja iskustva sa X5 i poredis ga s limuzinom? I uz to govoris nama kako mi lazemo.
Nisam lupao cijene popravaka iz glave sigurno
Turbine su uzasno skupe i za manja auta, a kod ovog je biturbo.
I cuj isti motor kod tebe u 3.0 od 160kW i u 535d LCI. Ovako, ofulao si dvije stvari. Prvo poredis svoj motor iz nonLCI serije, dakle ne mozes ga poredit ni sa 530d LCI jer opet nisu isti motori, ovaj bi drugi imao 173kW. Drugo, jesu samo iste kubikaze. Tvoj nonLCI od 160kW i LCI motor od 210kW, nebo zemlja....
I ti dajes svoja iskustva sa X5 i poredis ga s limuzinom? I uz to govoris nama kako mi lazemo.