edoze je napisao(la):allroad je napisao(la):Coupe nije nesto, a koliko sam upratio nije se ni pokazao bas nesto dobro... Skuplji jeste, ruzniji je a i tezi! Losije ide, cudno al istinito. 320i je dobar taj al on se usere kad treba potegnuti gdje ce 325 koristiti svojih 70% i manje trositi u tim momentima! Kad probas e46 sestaka i cujes ga kako rezi, neces pitati nikad vise za 320
a sta je 320i?
RS6Avant je napisao(la):skrabo lijepo je to sve al nebi da se zavaljujem da dam sve pare u startu nedo bog kakvih belaja pa se mogu pusit :icon_smile: auto sam planiro iz njemacke uvozit jer imam tamo rodbine pa bi kod njih na par dana dok ne nadjem nesto...a ako je tako za sloveniju da je jeftinije nije iskljucena ni ta opcija....
CoL3 je napisao(la):ali covjek treba do tih novaca uvesti auto,platiti dazbine,registrovat ga i sl. najmanji trosak je kupiti auto
@dzeni
koliko sam cuo i nacitao se ovdje po forumu taj se motor i nije bas pokazao,preporucuju onaj u redizajnu od 150ks jer je taj imao problema s turbinom i sl.,nezz,ali ima tema po forumu
mk3_16v je napisao(la):ja bi ipak 320d 110kw ipak dizel je dizel,ako ti potrosnja nije bitna onda 330d 150kw
a za beznica ide jos 700/800 ojera plin ako je sestak
mene benzinac ubija porosnjom u zimskom periodu iako je 1.6CoL3 je napisao(la):mk3_16v je napisao(la):ja bi ipak 320d 110kw ipak dizel je dizel,ako ti potrosnja nije bitna onda 330d 150kw
a za beznica ide jos 700/800 ojera plin ako je sestak
kojim povodom diesel je diesel ? sta bi trebalo znaciti ?
ocuvanijeg i kvalitenijeg mozes uzeti benzinca za manje novca,i u toj razlici ugradis plin,i vozis se jeftinije nego diesel i odrzavanje ti je jeftinije,veca uzivancija u voznji i sve,u danasnje vrijeme kada mozes ubaciti lpg ne bih nikada pomislio na kupovinu diesela koji je mnogo skuplji i osjetljivi na kvarove
alen_tz je napisao(la):Pozdrav drustvo,
Ev ovako, u potrazi sam takodjer za istim modelom auta. Nasao sam ovaj iz Ze pa me zanima zna li ko sta o njemu, Zenicani ocekujem pomoc.
Izvinjavam se autoru teme sto se ubacujem u njegovu ali msm da je bespotrebno da otvaram novu, u istim smo problemima kolega :icon_biggrin:
http://www.pik.ba/artikal/4035378/bmw-330xd/ evo link
Zivjeli!!