ArminM je napisao(la):sreca pa nisi i njemu kupio onaj m3 bedz,ubili bi te ovi s foruma:lol:
Outrage je napisao(la):Kao prvo jest ti ruzan zimski setup al moj je jos gori haha,
Drugo Angel Eyes su ekstra...gledao sam da se moze spojit tako da se pale pri otkljucavanju (da nisi slucajno pokusao)
Trece i prstenovi na kontrolnoj fino izgleda, moram si to nabavit
Lijep BMW !
teretanas je napisao(la):ti se izgleda vodis onom bosanskom,ako moze na golfa dizela gti znak moze onda i na bmw dizela m3:lol:
postavi taj svoj 320dM3 special edition na neki strani bmw forum ako mislis da se mi preseravamo i sve ce ti biti jasno
i de objasni nama seljacima sta predstavlja to M3 na tvom autu?
Kao prvo hvala na lijepim rijecima!elmo je napisao(la):Dario druže,
Auto ti je vrh a mislim da to i sam znaš :icon_biggrin:
Činjenica je da sa svog auta mozeš raditi šta hoćeš, ali si beskrajno bezobrazan prema forumašima koji su te malo kritikovali, i mislim da to ipak ljudi ne zaslužuju.
Ako nećeš komentare koji ti se ne sviđaju makni auto s foruma, forum je otvoren ljudi postaju kritikuju.
Inače to tako funkcioniše na forumima
Icealen je napisao(la):naravno da ti mozes stavljati na svoje auto sta hoces...ali forumasi su samo izjasnili svoje misljenje nema potrebe odmah govoriti da preseravaju!!!
ja sam gledao na njemackom forumu covjek stavio na e36 dizela ///M3 i ljudi mu odmah rekli da skine znaci nisu to neke BOSANSKE price kao sto ti mislis.....
da si stavio samo ///M niko ti nista nebi rekao jer imas ///M-Paket i Auto ti izgleda SUPER zato nema potrebe glumiti nesto sto nisi
a svi znamo da je ///M3 nesto posebno......
ako mozes prihvatiti pohvale e onda moras i kritike tako ti je to
DDaarriioo je napisao(la):Hvala kolega!
Svidja mi se ovaj... I ja sam razmisljao o cipovanju, ali nisam jos donio odluku