Bmw e46 automatik 320d

Bmw e46 automatik 320d

Pozdrav svima
Imam pitanje interesuje me dali je moguce sa automatikom krenuti na startu kao sa manuelni mjenjacem to jest, dali se smije kod automatika kad je u D drzati kocnica i davati gas odredjeni pa pustiti kocnicu i ostvariti neki bolji start kao kod manuelnog mjenjaca.
Hvala

To je nešto kao moderni "launch control", ako nema opciju namjenjenu baš za to onda će vjerojatno biti u pitanju silovanje i mjenjača i cijelog sistema. Čak i u autima koji imaju to (zajedno sa modernim mjenjačima npr. DSG, DCT ... ) stradavaju lamele i nakon čestih startova treba ih brzo mijenjati

Član
neces nista stim postici ako mislis na start opterecujes mjenjac i kocnice neznam kod tebe kod mene na 330i odmah proklizju tockovi gore i gume i plocice,interesantno za gledati ali sve ostalo trpi

Član
Pozdrav svima
Imam pitanje interesuje me dali je moguce sa automatikom krenuti na startu kao sa manuelni mjenjacem to jest, dali se smije kod automatika kad je u D drzati kocnica i davati gas odredjeni pa pustiti kocnicu i ostvariti neki bolji start kao kod manuelnog mjenjaca.
Hvala
Kupis auto sa manuelnim mjenjacem i onda ce moci :)

Super Moderator
nema to veze sa kickdown. mozes ti to raditi al neces bas previse dobiti. od par puta se nece nista pokvariti al ako svaki dan radis sigurno hoce

Član
treba imat obrtaja za star al umjereno,zasto da ne,ako je dizel,malo gasa,kocnica,cisto da se "napne" i onda pusti,bolji je start dosta,onako kad samo ubodea gas izgleda mlako i jadno. Ovo kazem ako je bas potezanje od 0,inace nema smisla.

Član
Nije automatik za toga... Budes li to radio nece ti bas dugo sluziti taj mjenjac...
Ako hoces vec startove i slicno onda je manual zakon...
tumblr_ma5vyyuxfw1r2ajbko1_500.gif