Član
Pozdrav raja..
Evo da i ja sad prestavim svoje prvo auto , ono 1/1
Kupio sam ga prije dva dana , inace nisam do sada vozio neka jaca auta tako da mi je ovo prvo preko 200+ks.
Moji prvi utisci su fenomenalni potrosnja dobro vise manje ocikivana cak sam citao gdje ljudi pisu gluposti 15-20 l otvoreno ovo ono .
Juce sam presao vise od 300km sa pola tanka lagano 80-90 km/h poneko se i obleti ali sve u svemu i vise neg zadovoljan.
Sto se tice vuce auto nenormalno dobro ide zvuk perverzija cista..
Auto ima 230 000 km na satu u odlicnom stanju sam ga preuzeo ali imam u planu da to dovedem do perfekcije .
Nisam ga kupio za svaki dan vani radim tako da mi auto 2 mj lezi da bi ga vozao 2 sedmice .
Od opreme posjeduje
17" felge
Cd Player
Telefon
Tempomat
Bord comp
Dsc neka 2 moda
Senzori za kisu,led
Digitalna klima
harman/kardon ozvucenje
Ful crna koza , sjedista , tapacirunzi
recaro sjedista
Crno nebo
4XEl stakla
El Retrovizori
Daljinsko , Alarm
2 Kljuca + 2 Bez cipa +1 Plasticni
Vreca za skije
2 Naslonjaca za ruke
M pedale
Itd Itd
Puko mi je Displey na mobu pa nemogu slikati nove slike ali evo par od neki dan a sutra ce biti nove
Sto se tice planova oko auta su neke felge 19" bbs ili nesto slicno German Style nista ciganluk
Evo da i ja sad prestavim svoje prvo auto , ono 1/1
Kupio sam ga prije dva dana , inace nisam do sada vozio neka jaca auta tako da mi je ovo prvo preko 200+ks.
Moji prvi utisci su fenomenalni potrosnja dobro vise manje ocikivana cak sam citao gdje ljudi pisu gluposti 15-20 l otvoreno ovo ono .
Juce sam presao vise od 300km sa pola tanka lagano 80-90 km/h poneko se i obleti ali sve u svemu i vise neg zadovoljan.
Sto se tice vuce auto nenormalno dobro ide zvuk perverzija cista..
Auto ima 230 000 km na satu u odlicnom stanju sam ga preuzeo ali imam u planu da to dovedem do perfekcije .
Nisam ga kupio za svaki dan vani radim tako da mi auto 2 mj lezi da bi ga vozao 2 sedmice .
Od opreme posjeduje
17" felge
Cd Player
Telefon
Tempomat
Bord comp
Dsc neka 2 moda
Senzori za kisu,led
Digitalna klima
harman/kardon ozvucenje
Ful crna koza , sjedista , tapacirunzi
recaro sjedista
Crno nebo
4XEl stakla
El Retrovizori
Daljinsko , Alarm
2 Kljuca + 2 Bez cipa +1 Plasticni
Vreca za skije
2 Naslonjaca za ruke
M pedale
Itd Itd
Puko mi je Displey na mobu pa nemogu slikati nove slike ali evo par od neki dan a sutra ce biti nove
Sto se tice planova oko auta su neke felge 19" bbs ili nesto slicno German Style nista ciganluk