Idu druge felge na njega, prelazim na 18 ke sa poliranim falcom i srcem u nekoj tamnijoj sivoj.boja cista pevrzija hoces felge u drugu boju ili ostaje ova boja
Jeste marakes je, al ako mi vjerujes da ne znam cijenu, to je majstor kupovao trebao bih njega pitatiOvo je ona marakeš boja? koliko je keša po litru?
Ako ti nije mrsko pitaj i hvalaJeste marakes je, al ako mi vjerujes da ne znam cijenu, to je majstor kupovao trebao bih njega pitati
HocuAko ti nije mrsko pitaj i hvala
Hvala puno...Boja za 10 svaka cast
inace odlican BMW
I ja sam imao to u planu, ali izletile neke skroz druge felge, koje treba uskoro da uzmem, a i mislim da bi 19 ka bila previse za njega, sa obzirom na mjesto gdje ja zivim i ulicu kojom moram proci, bojim se da bi ga polomile..Odlicna boja, nesto novo definitivno
Ja sam se potajno nadao da ce ici 19ke od x5 na njega polirane komplet
ne prihvata preveliko kao izgovor, nadam se da ce taj lik izradit za te felge pa da ces uzeti od Xa 19ke (bilo koji model od ona 2) i da ces njih nabacit.. evo ti nesto sto znas i samI ja sam imao to u planu, ali izletile neke skroz druge felge, koje treba uskoro da uzmem, a i mislim da bi 19 ka bila previse za njega, sa obzirom na mjesto gdje ja zivim i ulicu kojom moram proci, bojim se da bi ga polomile..