Otvori svoj motor i vidi kakvo je stanje, sve na papir pa vidi kakva je razlika u odnosu na cijenu drugog motora.Hvala vam na odgovorima,svacije misljenje mi je bitno jer sam stvarno u nedoumici i svjestan sam rizika sa drugim motorom
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Slazem se. Vec sve pisem na papir,cijeli dan zovem ljude koji prodaju motor,jedino sto ne znam je cijena atesta u slucaju da ipak budem morao kupiti drugi motor.Otvori svoj motor i vidi kakvo je stanje, sve na papir pa vidi kakva je razlika u odnosu na cijenu drugog motora.
I jos nesto, ako bude servis tvog motora skuplji 100-200KM od cijene drugog moj ti je savjet da sredis svoj motor, kasno je kad sastavis sve a motor ni za kurca
Sto se tice atesta morao bi naci motor sa papirima e onda tu imas atest oko 180KM, vanredni tehnicki oko 50 i nova saobracajna i vlasnicka po 5KM, znaci sve ajd recimo 250KM koliko sam ja upucen. E sad ako je motor stranac onda moras cariniti motor i tu ti je dodatni trosak.Slazem se. Vec sve pisem na papir,cijeli dan zovem ljude koji prodaju motor,jedino sto ne znam je cijena atesta u slucaju da ipak budem morao kupiti drugi motor.
Pa da li neko zna koliko kosta atest i ukupno sve oko uvodjenja u saobracajnu??
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Utrpaj-Prodaj pa da neko izgine sa njim, pa da nosiš na duši ljude, kontaš ti da bi nekad čitava familija sjela u taj auto?Komplikujes,realno,ti motori nisu neka sreca,da ga posteno rastavis,sastavis,sa upitnim dijelovima i upitnim majstorom si debelo preko 500 600 i haj opet znaj hocel sve to funkcionisati,nadji na piku motor,nek ti da neko bar ista garancije,utrpaj to,bez atesta crnog i gluposti,vozi i prodaj dalje...
Sent from my E2303 using Tapatalk