Pozdrav svima. Uzeo sam bmw 110 kw i auto je stvarno extra bilo, znaci vuce u svim obrtajima. Jedina mana mu je bila pokazivao vecu potrosnju na bordu i nike dostizao radnu temperaturu. Malo po forumima stranim i kao vjerovatno egr termostat. Prijatelj mi preporuci nekog lika koji ima otpad bmw i zna ih u dusu. Ja ga nazovem i on mi kaze egr termostat otiso a za potrosnju vidicemo na dijagnostici. I zamjeni on meni egr termostat polovan a dobar naravno, dijagnostika uredna skroz osim releja grijaca. Kaze auto ti je uredno nema gresaka injektori ko novi turbo radi ok super ti kaze auto. I kao on ce eto samo ocistit tu gresku od grijaca. Iako men nije se palila lampica. Platim ja njemu sve ok, stanem negdje usput kad krenem upali se check engine svjetlo i auto nece ni naopako. Koda nema ni turbine i nista. Nazovem ga kaze ugaai upali , skino crijevo sa egr ovo ono. Doso kuci popizdio, i usput jos temeratura opet ne dostize radnu. Odem mu sutradan kaze otiso ti onda veliki glavni termostat. Prikocvo dijagnostiku pa ga kao nesto jebe hoce nece, kaze nevalja ti maf, nevalja egr , nijedan grijac, relej grijaca ovo ono. I ja popizdim normalno i kazem mu svasta i da mi je dzab uzeo pare i daj ***** od majstora itd . Pokupim se i odem. Posle toga sam zamjenio filtere i ulje i auto ide malo bolje al ni blizu kako je iso ranije. Imal ko kakv savjet, sta bi moglo biti, mislim otici cu ja na dijagnostiku al znate nase majstore odma je ru il turbina il bos pumpa il injekytori, mijenjaj sve dok ne potrefis nesto. Samo da znam onako okvirno da me ne oderu dzaba ko ovaj Goran "specijalista za bmw" . Imal ko kavu ideju sta bi moglo biti. Hvala ljudi