Prije nego ga kupis obavezno otjeraj nekom dobrom strucnjaku za BMW da ga pogleda, vani ljudi kupuje BMW iz uzivancije kod nas radi kurcenja i divljanja cast izuzecima i onda ga rastave od zivota. Ako bude sve uredu neces se pokajat sa tim motorom, auto bukvalno na gasu kuje za sjediste a zvuk motora je prica za sebe. Gledaj samo da bude spacan i to sto vise fabrika to auto manje ubijano.
Neki dan gledam dotjero lik e60 i juce odem do majstora da pogleda moje auta a usput je radio tog BMW braco mila da mi je neko prico da ono postoji konto bi da me zajebava. Pozadi su stavljeni neki nastavci izduva nzm ni ja od cega, zadnja 2 lonca su ukinuta i stavljena profilna cijev naravno dosta manjeg obima nego sto bi trebala bit otprilike 1/3 normalnog promjera. Usis se sasuo, luft na zadnjim tockovima ko na zidarskim kolicima, antena pijacara stavljena na zadnju sajbu, carbon folija i to ona jeftina poljepljena na 100 mjesta. Uglavnom cijena je bila smijesna al su zato trsokovi radova skupi sem skoljke i elektronike na autu skoro da nista nije ispravno, nisam ga stigao pitat za mjenjac al s obzirom kako je krkanski "tjuniran" ne bi me cudilo da je i mjenjac otiso u p.m